کد خبر: ۵۲۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ 14 September 2020

انحام 42 مورد عملیات نجات دریایی

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه ۸شناور ناجی و۳۶ایستگاه همیار ناجی کار جستجو و نجات دریایی را انجام می دهند، گفت:۴۲مورد عملیات جستجو و نجات دریایی درهرمزگان انجام شد.
 به گزارش سازه نیوز به نقل از مهر، مولفه هایی نظیر برخورداری از ۲۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی، تردد هزاران کشتی کوچک و بزرگ در آبهای حاکمیتی و بنادر استان، وجود ۱۴ جزیره، همچنین استقرار ۴۰ مرکز گردشگری دریایی در نقاط مختلف هرمزگان و…این استان را به مهمترین استان ساحلی کشور تبدیل کرده است.

از منظر گستردگی آبهای حاکمیتی و حجم عملیات جستجو نجات دریایی این استان نه تنها اولین و مهمترین مرکز جستجو و نجات دریایی کشور در امر هماهنگی و ارتباط دهی اضطرار شناورهای ایرانی در آبهای بین المللی که در زمره فعالیت ترین مراکز جستجو و نجات منطقه نیز قرار دارد.

علی رضا محمدی کرجی ران مدیر کل بنادر و دریا نوردی هرمزگان ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه جستجو و نجات دریایی اظهارداشت: از ابتدای سال جاری تا نیمه شهریور ماه ۴۲ مورد عملیات جستجو و نجات توسط ۸ فروند ناجی در سراسر استان به انجام رسیده است.

وی افزود: تعداد ۳۶ ایستگاه همیار ناجی در استان وجود دارد که طی مدت یاد شده بیش از ۱۰ عملیات نیز توسط همیاران ناجی به ثبت رسیده است.

این مقام مسئول با اشاره به رسالت اداره کل بنادر ودریا نوردی درچارچوب کنوانسیون ها و الزامات ملی و بین المللی مبنی برصیانت از جان و مال دریانوردان تصریح کرد: در مدت یاد شده ۲۶ مورد خدمات پزشکی به کشتی های متردد در آبهای حاکمیتی ارائه شده است.

محمدی کرجی ران درخصوص مشارکت ارگانهای دریایی در عملیات های جستجو و نجات بیان داشت: مشارکت مدیریت ستاد بحران استان، ارگانهای دریایی، هلال احمر، دستگاههایی نظیر شهرداریها، سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی، تعاونیهای تجاری و صیادی و فرمانداریها و بخشداریها چه در بعد جستجو و نجات، چه از منظر حضور در مانورها فصلی و عملیات های اطفاء حریق درخور تحسین و شایسته تقدیر است.

گفتنی است، علاوه بر مراکز یاد شده تعداد ۷ مرکز جستجو و نجات فرعی در غرب، مرکز و شرق استان استقرار یافته که به محض اعلام اضطرار از طریق تلفن ۱۵۵۰ (مرکز اضطرار اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان) و کانالهای ارتباط رادیویی دریایی بلافاصله تیمهای تجسس و نجات براساس موقعیت جغرافیایی به محل گسیل می یابند.