کد خبر: ۱۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۰ 08 September 2011

کوتاه کردن زمان کارشناسی واحدهای مسکن مهر


سازه نیوز:به گزارش پایگاه خبری صنعت ساختمان خوزستان وبه نقل از فارس:سرپرست شهرداری شوشتر از کوتاه شدن فرآیند کارشناسی در سایت مسکن مهر شهرستان خبر داد و گفت: زمان کارشناسی به کمتر از یک هفته کاهش می‌یابد. نادر پارسا‌زاده اظهار داشت: در شرایط کنونی زمان کارشناسی و نوبت‌دهی بیش از سه هفته است که تلاش مي‌شود که این زمان به کمتر از 10 روز کاهش یابد.
وی با اشاره به مشکلاتی که سبب نوبت‌دهی طولانی مدت شود، افزود: در شرایط کنونی تعدادی از کارشناسان شهرداری پس از اتمام ماه مبارک رمضان در مرخصی تابستان خود به سر می‌برند و این مسئله موجب شده است که مدت و نوبت‌دهی کارشناسی از 10 روز به بیش از 20 روز افزایش یابد که با تلاش خارج از زمان اداری جبران می‌شود.
پارسازاده با اشاره به پیشنهادی که از طرف اتحادیه مسکن مهر شوشتر برای کاهش هزینه‌های کارشناسی به شورا ارائه شده بود، خاطر نشان کرد: بیمه برای بیمه کردن هر واحد مسکونی بیش از 10 میلیون ریال از هر عضو طلب می‌کند و شهرداری برای کارشناسی هر واحد مسکونی 150 هزار ریال مطالبه دارد که اتحادیه تلاش دارد که این هزینه‌ها را نیز کاهش دهد اما امکان پذیر نیست ولی به هر حال این پیشنهاد به شورای شهر ارائه می‌شود تا در صورت پذیرفتن در مرحله اجرا اعمال شود.
سرپرست شهرداری شوشتر درباره صدور پایان کار برای تعاونی‌های مسکن مهر گفت: هم اکنون بابت صدور پایان کار در سال‌های گذشته برای تعاونی‌های مسکن 170 میلیارد ریال از سازمان مسکن و شهرسازی طلب داریم و شورای شهر و شهرداری حاضر به تکرار اشتباهات گذشته نیست و تا تسویه حساب تعاونی‌ها پایان کار صادر نمی‌شود.
وی از تخفیف‌های ویژه برای مسکن مهر در مجموعه شهرداری‌ها خبر داد و گفت: در شرایط کنونی بیش از 50 درصد عوارض‌های شهرداری برای واحدهای مسکن مهر به صورت تخفیف در نظر گرفته می‌شود و این مزیت بسیار خوبی برای خانه‌دار شدن مردم است.

بازدید:۹۰۹