کد خبر: ۱۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۰ 17 September 2011

ساخت رستوران با طرح زیگورات در ساحل دز


سازه نيوز:به گزارش پايگاه خبري صنعت ساختمان خوزستان و به نقل از فارس:شهردار دزفول از ساخت رستورانی با طرح زیگورات در ساحل رودخانه دز در این شهرستان خبر داد و گفت: ساخت این رستوران در مراحل خوبی قرار دارد.


 محمدعلی دوایی‌فراظهار کرد: شهرستان دزفول استعداد زیادی برای گردشگری دارد و به این دلیل تلاش شده است تا از ساحل رودخانه برای این امر استفاده زیادی شود.


وی خاطر‌نشان کرد: با توجه به استقبال بی‌نظیر مردم از تفریحگاه ساحلی دز و درخواست‌های مکرر برای احداث رستوران ‌به منظور استفاده مردم در این پارک ساحلی زیبا، رستورانی با طراحی زیبا و همگن با معماری و طبیعت دزفول‌ در حال احداث است.


دوایی‌فر با اشاره به مشخصات فنی این پروژه تاکید کرد: این رستوران در زمینی به مساحت ۶۰۰ متر‌مربع در سه طبقه با زیر‌بنای هزار و 200 متر‌مربع ساخته می‌شود و دارای امکانات مجهز رفاهی و چشم‌انداز زیبای مشرف به رود‌خانه دز است.


‌وی افزود: طرح ساخت این رستوران به صورت زیگورات بوده که در طبقه زیر زمین به صورت «شوادون‌های» قدیم دزفول با کاربری رستوران، طبقه همکف با کاربری فست فود و طبقه اول آن چای خانه سنتی است که در طبقات همکف و اول علاوه بر فضای سرپوشیده فضای آزاد (بالکن) نیز تعبیه شده است.


‌شهردار دزفول خاطر‌نشان کرد: عملیات احداث این رستوران با تامین اعتبار آن از منابع داخلی شهرداری، در فروردین ماه امسال آغاز شد و تاکنون 2 میلیارد و 400 میلیون ریال برای آن هزینه شده است.


‌احداث این رستوران بخشی از طرح کمپینگ اقامتی تفریحگاه ساحلی دز (علی کله) است که در آن سوئیت‌های اقامتی ویژه گردشگران پیش‌بینی شده است.


بازدید:۷۹۶