کد خبر: ۱۳۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۳ 31 March 2014

مشکلات مسکن مهر براي مردم پايان ندارد


سازه نیوز:​ مسکن مهر را می‌توان از پرماجراترین پروژه‌های چند سال اخیر دانست که با وجود نارضایتی مکرر مالکان، پیمانکاران و مسئولان زیر بار نمی روند و از طرق مختلف مشکلات را منکر می شوند.
برخی از مالکان مسکن مهر، از غير استاندارد بودن مصالح به کار رفته در ملک خود سخن به میان می‌آورند که کارشناسان آتش‌نشانی استاندارد نبودن مصالح از قبیل کاشی، سرامیک، پکیج، درب‌وپنجره، لوله‌های آب‌وفاضلاب، رادیاتورها را تایید کرده‌اند. بر اساس این گزارش؛ بسیاری از ساکنین با ارائه مدارک قانونی و با استناد به فیلم و عکس این ادعا را مطرح کرده‌اند.

یکی از مدیران عامل تعاونی‌های مسکن مهر با رد این گفته اظهار داشت: کلیه اجناس و تاسیسات به‌کار رفته در ساختما‌نها از مواد درجه یک ایرانی و دارای استاندارد هستند همچنین به تایید کارشناسان رسیده اند. وی با تاکید بر اطمینان از استاندارد بودن اجناس به کار رفته در ساختمان‌ها گفت: در صورت اینکه مشخص شود اجناس غیراستاندارد هستند بنده از هزینه شخصی خود اقدام به تعویض کلیه اجناس می کنم و با اطمینان کامل در این مورد صحبت می‌کنم. این مدیرعامل تعاونی مسکن مهر ادامه داد: برخی از ساکنین مشکلاتی را که مطرح می‌کنند بعد از گذشتن دوسال است این در حالی است که پیمانکار تا یکسال موظف به پاسخگویی است.

گفتنی است برخی مالکان با انتقاد به عملکرد تعاونی‌ها برای به نام زدن ملک گفته‌اند: تعاونی‌ها اخطار و اطلاعیه‌ها را جهت تسویه نهایی و پرداخت قسط آخر به آدرس‌های اشتباه ارسال می‌کنند که با تاخیر ایجاد شده و عدم مراجعه مالک عضو را به دلیل عدم پرداخت از تعاونی اخراج کنند.

مدیرعامل تعاونی مذکور با رد این موضوع گفت: ما اخطارها را به آدرسی که مالک در محضر قید کرده ارسال می کنیم و حتی برای اطمینان بیشتر علاوه بر آن اخطاری برای آدرسی که خود از سکونت مالک در آن اطلاع داریم می‌فرستیم. وی با اشاره به بدهی یک میلیاردی مالکان به تعاونی گفت: مردم با وجود عدم تسویه با شرکت به مدت دوسال است که در واحدهای مذکور سکونت دارند و اقدامی برای تکمیل آورده خود نمی‌کنند. لازم به ذکر است در صورت تسویه مالی ظرف کم‌تر از یک ماه سند به نام مالک زده می‌شود.

بازدید:۳۵۵