کد خبر: ۱۶۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ 26 July 2014

کاهش 6 درصدی تلفات جاده‌ای در خوزستان


سازه نیوز:احمد سیاحی پیش از ظهر امروز در کارگاه تخصصی حمل و نقل جاده‌های برون شهری که در استانداری خوزستان برگزار شد اظهار کرد: ارتقای ایمنی جاده وظیفه ملی دستگاه‌ها است و در صورت بروز حوادث جاده‌ای برای هر شخصی همه مسئول آن هستیم.

وی با بیان اینکه 20 درصد حمل و نقل کشور در خوزستان انجام می‌شود افزود: 71 درصد تلفات مربوط به جاده‌های برون شهری محسوب می‌شود و این استان از نظر فراوانی تلفات در تصادفات جاده‌ای آمار بالایی در میان سایر استان‌ها دارد.

معاون عمرانی استاندار خوزستان اضافه کرد: در تلفات جاده‌ای در سال 92 نسبت به سال 91 خوشبختانه 14 درصد کاهش داشته‌ایم و این رقم در چهار ماهه سال 93 نیز به 6 درصد کاهش نسبت به سال گذشته رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: خوزستان 14 هزار کیلومتر راه دارد و 20 درصد حمل و نقل کشور در خوزستان انجام می‌شود.

سیاحی اضافه کرد: در 54 درصد مسیرهای خوزستان ترانزیت مواد نفتی صورت می‌گیرد و در سال 93 رتبه سوم مسافران را بعد از استان مازندران داشته‌ایم.

وی در ادامه افزود: 30 درصد از تلفات در تابستان و در شهریورماه رخ می‌دهد که در این خصوص باید طرح جامع عملیاتی کاهش تلفات جاده اجرا و برنامه‌هایی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در بین دستگاه‌ها ایجاد شود.

معاون عمرانی استاندار خوزستان همچنین عنوان کرد: در بخش علایم رانندگی و ایمنی جاده‌ها با کمبود اعتبارات مواجه هستیم و در این خصوص باید تدابیری جدی اندیشید.

بازدید:۴۷۳