کد خبر: ۱۶۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ 27 July 2014

فراهم شدن شرایط برای حضور کشتیرانی بین‌المللی در بنادر ایران

سازه نیوز: مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از برگزاری همایشی با حضور نمایندگان خطوط بین‌المللی کشتیرانی برای متمرکز شدن حضور لاینرها در ایران خبر داد و گفت: خطوط خارجی همواره منتظر ورود به ایران هستند.




جلیل اسلامی که برای حضور در مراسم پهلوگیری نخستین کشتی خط مستقیم ( لاینر)در بندر شهید رجایی به هرمزگان سفر کرده بود، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه پس از پشت سر گذاشتن یک دوره رکود، شاهد حضور اولین کشتی بین‌المللی در بندر شهیدرجایی هستیم.



وی با اشاره به اینکه اعمال تحریم‌ها باعث متوقف شدن تردد برخی از خطوط بین‌المللی به کشور شده بود، افزود: در حال حاضر با تغییر شرایط، امکان حضور مجدد این خطوط در بنادر تجاری ایران وجود دارد.



مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی کشور خاطرنشان کرد: برای متمرکز شدن حضور لاینرها (خطوط مستقیم کشتیرانی) در ایران، بیستم مردادماه سال جاری همایشی بزرگ در تهران با حضور نمایندگان خطوط بین‌المللی و فعالین کشتیرانی برگزار می‌شود.



اسلامی خاطرنشان کرد: طی ماه های گذشته، مذاکراتی برای بازگشت تمامی خطوطی که در گذشته به بندر شهیدرجایی تردد داشته‌اند، صورت گرفته و حضور مجدد آنها در حال پیگیری است.



وی با اشاره به اینکه ایران برای خطوط معتبر کشتیرانی یک بازار جذاب محسوب می‌شود، ادامه داد: البته خروج این خطوط از کشورمان، علیرغم میل باطنی‌شان صورت گرفته است.



مدیرکل بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام این مطلب که خطوط کانتینری لاینر خارجی همواره منتظر ورود به ایران هستند، اضافه کرد: با تحولات مثبتی که در فضای دیپلماسی کشور صورت گرفته و ایجاد شرایط جدید در بندر شهید رجایی، سایر خطوط نیز برای حضور در ایران ابراز تمایل کرده اند.



اسلامی در پایان توسعه ظرفیت عملیات با بهره‌گیری از توان بخش خصوصی و ارائه یک چهره منطقی از عملکرد بنادر را جزو مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم در حوزه بندری عنوان کرد.


مرجع: ایسنا


بازدید:۲۸۷