کد خبر: ۱۹۱۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۰ آبان ۱۳۹۳ 11 November 2014

انتقاد از وضعیت فروش بلیت پروازهای تهران - اهواز


سازه نیوز: نایب رییس انجمن آژانس‌های هواپیمایی خوزستان از وضعیت گران‌فروشی بلیت‌های هواپیمایی در سطح استان به ویژه در مسیرهای تهران اهواز و بالعکس انتقاد کرد.

حید خادمی اظهار کرد: این وضعیت بیشتر در مناسبت‌های خاص سال و تعطیلاتی که تقاضا جهت سفر هوایی زیاد است، دیده می‌شود.

وی افزود: عده‌ای سودجو تحت عنوان پروازهای چاتری بلیت هواپیما را خارج از عرف و قانون سازمان هواپیمایی کشور و با قیمت بالایی عرضه می‌کنند.

خادمی تصریح‌ کرد:‌ این گران‌فروش‌ها و سودجویی‌ها تا کی ادامه می‌یابد و آیا کسی نمی‌خواهد جلوی این سودجویی‌ها و تضییع حق مردم را بگیرد؟

وی ادامه داد: این مساله به نام پروازهای چارتر که سازمان هواپیمایی کشور آن را غیرقانونی دانسته رخ می‌دهد و هیچ‌ ارگانی تاکنون اقدامی در زمینه کنترل و نظارت در این زمینه انجام نداده است.

نایب رییس انجمن آژانس‌های هواپیمایی خوزستان ادامه‌ داد: چارترکنندگان سایت‌هایی را به صورت غیرمجاز جهت فروش بلیت ایجاد کرده‌اند و از این طریق به‌راحتی اقدام به فروش بلیت با قیمت دلخواه می‌کنند؛ مثلا قیمت مصوب بلیط هواپیمایی تهران اهواز و بالعکس 136 هزار تومان است اما در قالب پرواز چارتری آن را 180 تا 300 هزار تومان نیز می‌فروشند.

خادمی گفت: انتظار داریم اداراتی همچون تعزیرات حکومتی و ارگان‌های مبارزه با گران‌فروشی و سازمان هواپیمایی کشور جلوی فعالیت شرکت‌های هواپیمایی متخلف را بگیرد تا دیگر شاهد این گران‌فروشی‌ها نباشیم.

وی یادآور شد: ‌این مساله در پروازهای تهران مشهد و اهواز مشهد و بالعکس نیز دیده می‌شود.

بازدید:۳۴۱