کد خبر: ۲۲۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ 24 May 2015

در سازمان نظام مهندسی اسناد قلابی چاپ کرده‌اند



سازه نیوز: رییس سازمان نظام مهندسی کشور با اشاره به دستگیری عده ای از مهندسان در بخش گاز سازمان نظام مهندسی گفت: واقعیت این است که به خاطر فضای انتخاباتی نمی توانیم از خطای متخلفان و متقلبان در حوزه گاز بگذریم.




اکبر ترکان با اشاره به حواشی انتخاباتی در سازمان نظام مهندسی، تاکید کرد: تخلف عده ای در نظام مهندسی آن هم در آستانه برگزاری ششمین دوره انتخابات حاشیه نیست بلکه خود متن است.

وی ادامه داد: متقلبان اسناد حوزه گاز دستگیر شده‌اند و سختگیرانه ترین برخورد را با آنها خواهیم داشت چراکه در غیر این صورت حقوق مصرف کنندگان و بهره برداران به خطر می افتد.


ترکان با بیان اینکه برای رسیدگی به پرونده متخلفان بخش گاز در وزارت راه و شهرسازی تیمی تشکیل شده است، گفت: واقعیت این است که در سازمان نظام مهندسی عده‌ای برگه ها و اسناد قلابی چاپ کرده‌اند و ‌ما به شدت پیگیر موضوع تخلف در سازمان نظام مهندسی هستیم و دستگیرشدگان تحت پیگرد هستند.


رییس سازمان نظام مهندسی کشور با اشاره به تغییر ضوابط و مقررات انتخابات نظام مهندسی گفت:‌ وزارت راه و شهرسازی شیوه نامه انتخابات را مورد بازنگری قرار داده است و نکته هایی را هم آقای مظاهریان،‌ معاون وزیر راه و شهرسازی در این شیه نامه مورد توجه قرار داده است که در سالم برگزار شدن انتخابات موثر خواهد بود.


وی افزود: شیوه نامه جدید در سازمان نظام مهندسی هم مورد بررسی قرار می گیرد و این شیوه نامه جدید در برگزاری انتخابات دوره ششم سازمان نظام مهندسی مبنای کار است.


مرجع :ایلنا




بازدید:۵۴۳