کد خبر: ۲۷۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۳ تير ۱۳۹۵ 23 June 2016

سیاست‌های رو‌نق بخش مسکن در وزارت راه و شهرسازی

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تأکید وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت پیگیری و اجرای سیاست‌های تحریک تقاضا و عرضه برای ایجاد رونق در بخش مسکن در سال جاری گفت: رونق بازار مسکن طی امسال حتمی است و تسهیلات بانکی در کمترین زمان ممکن به متقاضیان ارایه می‌شود تا خروج بازار مسکن از رکود فعلی شتاب یابد.

قاسم قاسمی با اعلام سیاست‌های اقتصاد مقاومتی وزارت راه و شهرسازی در راستای رونق بخشی به بخش مسکن در استان گفت: این اداره کل درصدد است با ارائه تسهیلات بانکی مناسب از طریق بانک مسکن رونق بازار مسکن را سریع‌تر محقق کند.

وی ادامه داد: با ارائه این تسهیلات ساخت و سازها چه در حوزه شهری و چه در بازسازی بافت فرسوده شتاب می‌گیرد، این امر در اجرای بخشی از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در جهت شکوفایی اقتصاد و رفاه حال شهروندان است.

وی افزود: در حال حاضر یک سلسله اقدامات به کمک نظام بانکی برای تحریک عرضه و تقاضا انجام شده است. از جمله حمایت از انبوه‌سازان و تمهیدات لازم تا ۵۰ درصد بهای ساختمان تا سقف ۱۵۰ میلیون با اقساط ۳ میلیون تومانی از دیگر اقدامات وزارت متبوع با حمایت بانک مرکزی و بانک مسکن برای ایجاد رونق بخشی در بخش مسکن است.

قاسمی با اشاره به تسهیلات برای زوجین به میزان ۱۲۰ میلیون تومان افزود: زوج‌های خانه اولی می‌توانند با سپرده گذاری وبا سود ۱۱درصد تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان وام دریافت نمایند و بقیه زوجین که تاریخ عقد آنها ۱/۷۵/۱ است ۸۰ میلیون تومان تسهیلات با سود ۱۷ درصد در نظر گرفته شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی با بیان این مطلب که واحدهای تولیدی که در بخش مسکن خدمت می‌کنند باید از فن‌آوری‌های نوین روزی مانند اسکلت‌های بتنی و و تیرهای پیش ساخته، اسکلت فلزی و اتصالات پیچ و مهره‌ای و گرمایش از کف و پکیج استفاده نمایند تصریح کرد: به این واحدهای مسکونی تسهیلاتی بین ۵۰ تا ۷۰ درصد قیمت واحد مسکونی با سود ۲۲ درصد پرداخت می‌شود.

قاسمی در خاتمه گفت:افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن به‌عنوان یکی از سیاست‌های اساسی وزارت راه و شهرسازی در راستای افزایش قدرت خرید متقاضیان که در اواخر اسفندماه با موافقت بانک مرکزی و مصوبه شورای پول و اعتبار به تصویب رسید کمک بسیار موثری جهت خانه‌دار شدن و تبدیل تقاضای موجود در بازار مسکن به تقاضای موثر است.


بازدید:۷۸۸