کد خبر: ۳۰۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۰۷ مهر ۱۳۹۵ 28 September 2016

ترانزیت بیش از ۲۷هزار تن مازوت از اینچه برون به بندرعباس

مدیرکل راه آهن شمال شرق ۲ از ترانزیت ۲۷۰۳ تن مازوت از اینچه برون استان گلستان به بندر عباس در هفته پیش خبر داد.
محمد رضا قربانی درباره ترانزیت مازوت از اینچه برون به بندرعباس گفت: به منظور تسهیل امور حمل و نقل در حوزه اداره کل راه آهن شمالشرق ۲ و پایانه اینچه برون، خطوط فرعی احداث شده تا با تقویت تجهیزات برای تجار و بازرگانان، امکان استمرار ترانزیت در این حوزه فراهم شود.

وی تصریح کرد: در نیمه اول شهریور ماه امسال تنها در عرض یک هفته ۱۷۸۰ تن برابر با ۳۲ واگن گندم از گرگان به اصفهان حمل شده و صادرات ۹۱۶ تن برابر با ۱۵واگن کلینکر و سیمان از پایانه اینچه برون به کشور ترکمنستان انجام گرفت.

قربانی افزود: بیش از این نیز صادرات کالاهایی همچون سیمان، سنگ آهن، کلینکر، کود شیمیایی به کشورهای ترکمنستان، قزاقستان و کشورهای CISانجام شده که سهم مهمی در حمل و نقل بین المللی ایفا کرده است.

بازدید:۶۳۲
برچسب ها: شرکت راه‌آهن