مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه علاوه بر موارد داخلی، قرارداد با شرکت IPGL هند نیز مدنظر قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: این قرارداد با سرمایه گذاری ۸۵ میلیون دلاری جهت تامین تجهیزات بندری چابهار و در قالب قرارداد BOT به مدت ۱۰ سال و به منظور تولید و خرید تجهیزات آغاز شده است.

وی در مورد برنامههای آتی در نظر گرفته شده برای بندرشهیدبهشتی چابهار، عنوان کرد: ۴۰۰ هکتار از اراضی چابهار را در پسکرانه تملک کردهایم تا بندرشهید بهشتی چابهار بتواند نقش و جایگاه خود را به عنوان حلقه اتصال دهنده کشورهای حاشیه اقیانوس هند به کشورهای آسیای میانه ایفا کند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به قرارداد ترمینال تمام مکانیزه مواد معدنی در بندر شهیدبهشتی چابهار اعلام کرد: سرمایهگذاری این پروژه یک شرکت داخلی است که میزان ۲۸۰۰ میلیارد ریال را مدنظر قرار داده است.
راستاد ادامه داد: اشتغالزایی ایجاد شده در این پروژه به صورت مستقیم ۷۵ و به صورت غیرمستقیم ۱۷۵ نفر است و ظرفیتی معادل ۱۵ میلیون تن خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه ۱۳ هکتار زمین به این پروژه اختصاص می یابد، گفت: تجهیزات این طرح شامل واگن تیپلر، بلت کانوایر، ریکلایمر، استاکر، شیپ لودر و شیپ آنلودر است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین در مورد تفاهم نامه احداث و بهره برداری از کارخانه تصفیه شکر در بندر شهیدبهشتی چابهار نیز، بیان کرد: میزان سرمایه گذاری این پروژه توسط بخش خصوصی معادل ۱۲۴۰ میلیارد ریال است و ظرفیتی معادل ۱۵۰ هزار تن خواهد داشت. این درحالی است که زمین مورد نیاز این پروژه ۵ هکتار است و مدت پیش بینی قرار داد ۴۰ ساله خواهد بود.
منبع: ایسنا