اراضی ملی در سنندج رفع تصرف شدند
سرپرست معاونت املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی کردستان با اشاره به رفع تصرف از حجم زیادی اراضی ملی در منطقه سرنجیانه سنندج، گفت: برای حفظ و نگهداری از اراضی ملی از همه ظرفیتهای قانونی استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: مراحل طرح شکایت از متصرفان مذکور و تشکیل پرونده قضایی برای این افراد در حال انجام است.
محمدی بهرام خاطرنشان کرد: تلاش های انجام گرفته در سال های گذشته در راستای حراست از اراضی ملی با اقداماتی همچون شناسایی اراضی ملی، رفع تصرفات، دریافت سند و تبدیل اسناد دفترچه ای به تک برگ قابل ملاحظه است و این روند امسال نیز با جدیت و پشتکار هر چه تمامتر دنبال می شود.
وی یادآور شد: اداره کل راه و شهرسازی کردستان هم در ستاد و هم در شهرستانها از ظرفیتهای مناسب کارشناسی برخوردار است و با توجه به اهمیت اراضی ملی به عنوان سرمایه های ارزشمند، از تمام ظرفیت های موجود درون سازمانی و برون سازمانی در تعامل با دیگر نهادهای مرتبط از جمله دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و ثبت اسناد، استفاده بهینه خواهد کرد تا ریشه زمین خواری و تصرفات اراضی ملی را بخشکاند.
بازدید:۱۰۲۸