کد خبر: ۵۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۷ آبان ۱۳۹۱ 17 November 2012

آسفالت 100 کیلومتر راه روستایی خوزستان در قالب طرح مهر ماندگار


مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: در قالب طرح‌های مهر ماندگار باید 100 کیلومتر از راه‌هاي روستایی در استان آسفالت شوند. نصراله دهقاني در اين خصوص اظهاركرد : تاکنون 50 کیلومتر از این راه‌ها آسفالت شده و در اختیار مردم قرار گرفته است.
وي افزود: در صورت تامین قیر مورد نیاز براي اجراي اين طرح‌ها، به زودی شاهد آسفالت شدن راه‌های باقي مانده نیز خواهيم بود.
دهقاني در ادامه بيان‌‌كرد: بزرگراه آبادان به ماهشهر يكي از جاده‌هاي پر حادثه ما مي‌باشد که هم اکنون با اختصاص اعتبار لازم به پیشرفت مناسبی دست پیدا کرده و قرار است در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.
وي ادامه‌داد: با تكميل طرح‌هاي مهر ماندگار، بخش عظيمي از مشكلات  جاده‌اي استان برطرف مي‌شود.
به گزارش ايسنا و براساس اعلام سازمان راه و شهرسازي خوزستان، محرابیان دستیار ريیس‌جمهور در امور طرح‌های مهر ماندگار کشور اخيرا اعلام كرده است كه با اختصاص اعتبار لازم، ساخت و تکمیل طرح‌های مهر ماندگار در استان خوزستان سرعت می‌گیرد.
وي افزود: یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های خوزستان در قالب مهر ماندگار، تکمیل پروژه پل‌زال به شهرستان اندیمشک است که هم‌اکنون با پیشرفت خوبی در حال ساخت است و در مدت تعیین شده به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین با تخصیص اعتباری که برای سایر طرح‌های این حوزه انجام شده است، سایر طرح‌ها نیز به خوبی در حال ساخت هستند.
محرابيان همچنين اظهار كرد كه برای اجرا طرح‌های مهر ماندگار در استان خوزستان تاکنون 16 هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است. 70 طرح مهر ماندگار در استان در حال اجرا هستند که این رقم بیشترین طرح استانی در سطح کشور است

بازدید:۴۳۷