کد خبر: ۶۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۰۳ دی ۱۳۹۱ 23 December 2012

استاندار خوزستان:پایانه‌های مرزی باید ساماندهی شوند


استاندار خوزستان گفت: پایانه‌های مرزی و بازار صادرات چذابه و شلمچه باید ساماندهی شود.این مسئول با تاکید بر رفع موانع صادراتی موجود در عراق خاطرنشان کرد: از جمله موانع صادرات تعرفه‌هاست که باید حذف شوند.

حجازی با اشاره به کاهش صادرات کالاهای غیرنفتی در هشت ماهه امسال گفت: در این مدت 7میلیون و 150 هزار تن کالا به ارزش بیش از 2 میلیارد دلار از استان صادر شده که از نظر وزنی هفت درصد و از نظر ارزشی 25 درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش داشته است.

استاندار خوزستان همچنین با تاکید بر اینکه هیچ پایانه‌ مرزی نباید پاسگاه داشته باشد، ادامه داد: به دلیل رفع اختلالات ترانزیتی، هیچ پایانه‌ای نباید پاسگاه داشته باشد.

وی ضمن ابراز نارضایتی از عملکرد اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های استان در ساماندهی پایانه مرزی چذابه و نیز کم کاری آن در رفع مشکلات حمل و نقل بیان کرد: ساماندهی پایانه‌های مرزی به ویژه بازارچه صادرات چذابه و شلمچه باید در اسرع وقت انجام شود.

این مسئول تصریح کرد: سال گذشته 200 هزار نفر مسافر عراقی وارد استان شدند که به دلیل نداشتن بازار مرزی نتوانستیم از این ظرفیت و فرصت استفاده کنیم.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه وجهه اقتصادی خوزستان در بخش خصوصی ضعیف است، اضافه کرد: باید این کمبود در اسرع وقت رفع شود، که به این منظور باید بخش خصوصی را فعال کرد.

حجازی همچنین از افزایش قاچاق سوخت در استان خبر داد و اذعان داشت: به دلیل نوسانات و افزایش قیمت دلار، در این اواخر شاهد افزایش قاچاق سوخت بودیم.

بازدید:۳۱۴