افزایش ۱۰میلیون تومانی پیش پرداخت مسکن مهر درایذه

ایذه نیوز:مسکن مهر ایذه که برای خیلی ازمردم نقطه امیدی برای خانه دار شدن ورهایی از اجاره نشینی شده بوداکنون به خاطر بی ثباتی در بازارمصالح وتغییر هروزه قیمت مسکن مهر به دغدغه ای برای متقاضیان مسکن مهری که دراین طرح ثبت نام کرده اند
...
به گفته مسئولین مسکن مهر این تغییر قیمت به خاطر ازاد بودن قیمت به روز مسکن مهر براساس خرید مصالح صورت گرفته است
به این معنی که هرچه قیمت خرید مصالح بیشتر شود قیمت مسکن ها به روز می شود وبرقیمت ان افزوده می شود
بااین روند افزایشی خانواده هایی که متقاضی مسکن مهر هستند نگرانی خود رااز افزایش قیمت ها وبر نیامدن از پس پرداخت این مبالغ را ابراز کردند
مسکن مهر ۲۰۸واحدی اداری نوراباد ایذه که پیش پرداخت ان ۸میلیون تومان بودو۲۵میلیون تومان هم وام از بانک دریافت می شد پیش پرداخت ان به ۱۸ میلیون تومان افزایش یافته است .
واقعا فاجعه هست ...
بازدید:۸۱۷
آیا محروم تر فقیرتر و درمانده تر از ما ایذه ای ها که در گوشه ای از استان زرخیز خوزستان قرار داریم وجود دارد؟ آیا ما ایذه ای ها جزو ایرانی های فراموش شده نیسیتم مسئولین دستگاههای اجرایی خوزستان به کدامیک از وعده های خود عمل کرده اند که حالا انتظار داشته باشیم برای ما مسکن بسازند بله این حقیقت بسیار تلخی است که سهم آورده یک ایذه ای به یکباره باید ده میلیون تومان افزایش یابد آیا این ناشی از پشت گوش انداخت وظایف عدم رسیدگی به خواسته ها و نیازهای مردم و پایمال کردن حقوق آنها نبوده اگر همانند استانهای مجاور بجای وعده و وعید و دادن دروغ از سال 87 کار می شد نه اینکه ما ایذه ای ها هم در سرمایه ای که الان بر خود می لرزیم صاحب خانه ای از مهر داشتیم سالها ادامه یافت و ما را گرداندن حالا هم ده میلیون تومان دیگر باید بپردازیم آیا این شدنی است!!!؟ به یکباره بگویید که مسکن مهری وجود ندارد ولی دروغ نگویید.