تمركز مناسبسازي معابر در هسته مركزي شهر اهواز

فرماندار اهواز با اشاره به مناسبسازي محيطها و مكانها براي استفاده آسان معلولان گفت: اقداماتي در اين زمينه انجام شده ولي فاصله زيادي با وضعيت مطلوب داريم.
عبدالعزيز فدعمي اظهار كرد: جلسات مختلفي در خصوص اجراي مطلوب طرح مناسبسازي محيطها براي معلولان برگزار و اين دستورالعمل به همه ادارات كل ابلاغ شده و طرح مناسبسازي نيز تا حدودي در ادارات انجام شده است ولي كامل نيست.
وي ادامه داد: كار در سطح شهر در اين زمينه به شهرداري واگذار شده است كه در بخش پيادهرو سازي و همسانسازي پيادهروها با سطح خيابان در نقاط بسياري از شهر اقدامات خوبي انجام شده و همچنان عمليات همسانسازي در حال انجام است.
فرماندار اهواز گفت: شهرداري مطالعات كاملي در زمينه اجراي اين طرح در نقاط مختلف شهر انجام داده و اقداماتي كه انجام شده نيز رضايتبخش بوده است. با توجه به اينكه بيشتر تردد مردم در مركز شهر انجام ميشود، برنامهريزي براي اجراي مطلوب طرح مناسبسازي محيطها در ناحيه مركزي شهر انجام خواهد شد.
فدعمي با اشاره به اينكه نصب موانعي در ابتدا يا انتهاي پيادهروها براي جلوگيري از تردد موتورسواران در پيادهرو، مانع از تردد معلولان به خصوص افراد داراي ويلچر شده است، توضيح داد: اين موضوع قابل پيگيري است و براي رسيدن به اين مشكل حتما با شهرداري جلسهاي خواهيم داشت.
بازدید:۹۶۱