سرانجام ساخت و سازهای غیر مجاز در مسجدسلیمان
خبرگزاری سپنا-عادل بابادی ،مهدی حاجتی:با روند رو به رشد شهرها و گسترش شهرنشینی،انسانها برای تامین مایحتاج خود؛ نیازمند محیط هایی هستند که بتوانند آنها را برآورده نمایند، حال یکی دیگر از این نیازهای بشر در محیط های شهری مسکن و سرپناه می باشد. که با تامین آن می توان آرامش فکری و جسمی را به محیط خانواده برگرداند.
اما سرانجام ساخت و سازهای غیر مجازو تصرف های عدوانی سالیان سال است که ادامه دارد و خواهد داشت و این مهم میسر نمی شد مگر با اجرای قانونی مصوب که از سوی مدیریت واحد شهری (شهرداری)اعمال گردد.
شهر مسجدسلیمان هم از این قاعده مستثنی نبوده و نمی باشد، اگر در محلات شهر مسجدسلیمان گذری داشته باشید شاهد اینگونه تصرفات عدوانی و ساخت و سازهای غیر مجاز خواهید بود،که اکثر این گونه ساخت ها با مصالحی غیر فنی ،غیر استاندارد و کم دوام (ازجمله بلوک و..) که مخالف با اصول فنی و شهرسازی مسکن و در اکثر موارد غیر مرتبط باطرح ها و برنامه های شهری اند.(مخالف با طرح جامع و تفصیلی ).
ولی به راستی ضعف ازکجاست؟؟؟؟
گرانی مسکن ؟ /
نداشتن برنامه های مصوب شهرداری برای اسکان افراد کم درآمد و اقشار آسیب پذیر؟/
عملکرد ضعیف شهرداری (واحد اجرائیات) ؟/
جدی نگرفتن کمیسیون های ماده صد یا عدم برخوردهای قاطع کمیسیون با متخلفین ساختمانی؟/
نحوه برخورد کمیسیون ماده صد با اینگونه متخلفین به چه صورت می باشد؟
مگر اعضای کمیسیون که متشکل از :
۱- نماینده وزارت کشور به انتخاب وزیر کشور.
۲- یکی از قضات دادگستری به انتخاب وزیر دادگستری .
۳- یکی از اعضای شورای اسلامی شهر، که بعنوان سه عضو اصلی و دارای حق رای .
۴- یک نفر به عنوان دبیرکمیسیون برای هماهنگی با سایر ادارات و ادای توضیحات پرونده های کارشناسی شده (بدون حق رای).
که رای برجریمه یا تخریب صادر می نمایند.
لذا از شما مسئولین و دست اندرکاران محترم خواهشمندیم که با توجه به افزایش تخلفات ساختمانی در شهرمسجدسلیمان، نظارت و جدیت بیشتری در این زمینه مبذول فرمایید، چون که در بعضی از موارد نادیده گرفتن تخلفات ساختمانی به منظور تشویق مالکین به افزایش فضاهای خدماتی بیشترمی باشد.
انشااله در آینده شاهد کمتر شدن اینگونه موارد در شهر مسجدسلیمان باشیم .
بازدید:۷۵۰