کد خبر: ۴۴۴۷۴
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ 19 November 2018

نبود نیروی انسانی متخصص از چالش‌‌های موجود در بخش دریایی است

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی بابیان اینکه طی نیمه اول سال جاری میزان سرمایه‌گذاری و ظرفیت پایانه‌های مسافری افزایش‌یافته است، گفت: از سال ۹۳ زیر برنامه تعریف‌شده در حوزه دریایی، افزایش ظرفیت پایانه‌های مسافری، ارتقای توان عملیاتی بنادر از طریق رشد نرم‌افزاری و افزایش میزان جذب سرمایه‌گذاری بخش دولتی از مهم‌ترین اهدافی است که محقق شده است.
به گزارش سازه نیوز، هادی حق‌شناس در خصوص اقدامات این سازمان در بخش دریایی، افزود: هوشمند سازی فرآیند عملیات راهنمایی، تلاش برای دسترسی به سوخت کم سلفور، بازنگری در برگزاری دوره‌های آموزشی دریانوردی کمتر از یک سال (غیر ترمیک)، تصویب سامانه ملی آمادگی مقابله و همکاری در برابر آلودگی‌های نفتی و شیمیایی، تهیه دستورالعمل آزادسازی خدمات دریایی و اجرای دستورالعمل ارتقای افسران بازرسی‌ها از دیگر اقدامات سازمان بنادر در حوزه دریایی و دریانوردی در مدت مذکور به شمار می‌رود.
حق‌شناس خاطرنشان کرد: آمادگی جهت ممیزی امور دریانوردان در راستای ابقا در لیست سفید، بروز رسانی پیش‌نویس یادداشت تفاهم همکاری جست‌وجوی نجات دریایی با کشورهای پاکستان و عمان و استقرار سامانه SAT. AIS به‌منظور نظارت بر آبراه‌ها و سواحل تحت حاکمیت کشور از دیگر دستاوردهای مهم سازمان بنادر طی نیمسال نخست سال جاری است.

وی همچنین به چالش‌های موجود در بخش دریایی اشاره کرد و گفت: کمبود نیروی انسانی متخصص در بخش‌های مختلف دریایی ازجمله حوزه‌های تجسس و نجات، هیدرو گرافی، کمک ناوبری و لایروبی ازجمله چالش‌های موجود در این بخش است که امیدواریم با حل آن‌ها در جهت بهبود فعالیت‌های کشور در حوزه دریایی گام برداریم.
منبع: صما