کد خبر: ۱۱۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۸ دی ۱۳۹۲ 08 January 2014

هزینه ساخت و ساز مسکن بالا است


سازه نیوز:رییس انجمن صنفی انبوه‌سازان مسکن خوزستان گفت: هزینه ساخت و ساز مسکن در خوزستان بالا است و این مشکل در کل استان‌های کشور وجود دارد.
 

سیاوش ساعی‌فر اظهارکرد: هزینه ساخت و ساز هر مترمربع ساخت مسکن نسبت به 2 سال‌گذشته 2.5 برابر شده است.
 

وی افزود: اگر مثلا در سال‌های گذشته هزینه هر متر ساخت مسکن 600 هزار تومان تمام می‌شد در حال حاضر این مبلغ به یک میلیون و 500 هزار تومان رسیده است.
 

ساعی‌فر تصریح‌کرد: ارگان‌هایی همچون استانداري، شهرداری و اعضای شورای شهر اهواز در زمینه کمک به وضعیت صنعت ساختمان‌‌سازی در استان قول‌هایی داده‌اند که انتظار داریم این وعده‌ها عملی شود تا شاهد رونق و توسعه صنعت ساخت و ساز مسکن باشیم.
 

وی عنوان‌کرد: مسلما هرچه میزان عرضه ساختمان بیشتر شود قطعا این مساله در کاهش قیمت بازار مسکن تاثیرگذار خواهد بود اما برای ساخت هر مسکن نیاز به هزینه است.
 

ساعی‌فر گفت: ساخت مسکن کار مشکل و سختی شده است. وقتی قیمت مصالح، خدمات و دستمزدها بالا باشد ساخت مسکن کاری پرریسک و پرمخاطره خواهد بود.
 

 

بازدید:۴۲۲