بازدید مقتدایی از روند اجرای پروژههای عمرانی شهرداری اهواز
سازه نیوز:استاندار خوزستان در حاشیه بازدید از پروژههای شهری اهواز گفت: همدلی، همراهی و هماهنگی مسئولان و مردم موجب تاثیر مثبت در برآیند فعالیتها میشود و مدیران استان نیز عزم دارند که عقبماندگیهای باقیمانده از دوران دفاع مقدس و دوران بازسازی و حتی بعد از آن در خوزستان را جبران کنند.
عبدالحسن مقتدایی امروز در حاشیه بازدید از پروژههای شهری در حال اجرا در اهواز، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: لازم است به مدیران برنامهریز، فرصتی دو ساله داده شود و همچنین ضروری است مردم و مسئولان تعهدات خود را نسبت به یکدیگر انجام دهند. اگر انتظار میرود مسئولان کار کنند، از طرف دیگر این انتظار وجود دارد که مالیات و عوارض از سوی شهروندان پرداخته شود تا خدمات بهتری دریافت کنند.
وی درباره وضعیت پروژه تعریض پل سوم اهواز گفت: پروژه تعریض پل سوم به منظور پیشگیری از وارد آمدن صدمه به سازه پل به دلیل بار ترافیکی سنگین روی آن، به اجرا در آمده است. در این پروژه، پل جدیدی به پل سوم افزوده میشود و با توجه به وضعیتی که پل نهم دارد، تعریض پل سوم را باید ساخت یک پل جدید نامید.
مقتدایی ادامه داد: کل کار عملیات اجرایی که در این پروژه صورت گرفته در قالب ساخت یک پل جدید بوده و به همین منظور پل سوم به نام پل شهید دقایقی تغییر نام داده میشود.
استاندار خوزستان اظهار کرد: پروژه پل سوم به لحاظ اهمیتی که دارد، تاکنون پیشرفت خوبی داشته و کار بسیار ارزشی است؛ حتی اگر تا پایان سال هم تحویل داده نشود.
مقتدایی افزود: عمده پروژههایی که امروز بازدید شدند، با رویکرد روان سازی ترافیک در دستور کار قرار گرفتهاند. با انجام این پروژهها و اجرای دو طرح اساسی در زمینه ترافیک درون شهری و برون شهری در سطح استان که در حال تدوین هستند، تا پایان سال آینده استان خوزستان در بحث ترافیک تحول بزرگی خواهد داشت.
وی عنوان کرد: در دو طرح ترافیکی استان خوزستان، حداقل 14 ضرورت مشخص شده و این طرحها باید در مدت 6 ماه انجام شوند. دو فاکتور سرعت محدود و سبقت ممنوع در حوزه جادهای برای کامیونها و کامیونتها در نظر گرفته شده و نقاط جادهای با شرایط خاص، در این طرحها مشخص و میزان سرعت محدود تعیین خواهد شد.
استاندار درباره تقاطع غیرهمسطح کیانپارس نیز اظهار کرد: شهرداری و معاونت عمرانی استانداری در این باره یک کار کارشناسی انجام دادهاند و اکنون نیز از کارهای مهم ما است ولی برآورد شده که این پروژه حتی اگر تا سه سال آینده عملیاتی نشود، مشکل خاصی در ترافیک شهری نخواهیم داشت.
وی گفت: پروژه تقاطع غیرهمسطح کیانپارس از موارد مهمی است که باید اجرا شود ولی از آنجا که روگذرها و زیرگذرهای مهمتری در نقاطی مانند چهارشیر، میدان جواد الائمه(ع) و خلیج فارس در حال اجرا هستند، این تقاطع در اولویت بعدی حتما انجام میشود.
تشریح فعالیتهای عمرانی و اقتصادی خوزستان
مقتدایی همچنین با اشاره به فعالیت منطقه آزاد اظهار کرد: اگر فكر كنيم منطقه آزاد با كشيدن يك حصار دور خود، ميتواند تبديل به كانون فعال اقتصادي شود، اولين ضرر متوجه مردم، استان و همه كشور خواهد بود.
وی گفت: منطقه آزاد به مفهوم تردد سهل براي يك فعاليت اقتصادي است كه هم معيشت و هم امنيت مردم تامين شود. در خرمشهر و آبادان براي تبديل شدن به منطقه آزاد اقداماتي انجام شد تا تردد افزايش یابد و رونق اقتصادي در بخشي از مرز صورت بگيرد.
استاندار خوزستان ادامه داد: نگاه مدیریتی ما براساس نظم، انضباط، عدالت و برنامهریزی است و در این باره با کسی هم تعارف نداریم. اصل کار ما ایجاد امنیت بوده است و اقداماتي كه انجام شده در اين جهت بوده تا به لحاظ اجتماعی، مردم و مسئولان احساس آرامش کنند. سرمایهگذار هم اگر بخواهد در استان سرمایهگذاری کند، باید احساس آرامش داشته باشد.
وی عنوان کرد: بر همین اساس در روزهای اول کاری مانورهای متعددی در حوزههای مختلف از جمله ترافیک، مواد مخدر و مسایل اجتماعی دیگر در دستور کار داشتیم که این کار استمرار دارد. در حوزه مواد مخدر، ایجاد امنیت و شناسایی و پاكسازي مناطق آلوده نیز تاکنون به موفقيتهاي خوبي دست يافتيم.
مقتدایی افزود: دومين اقدام در سطح استان، بهرهبرداري از بندر شادگان است كه با پیگیری معاونت عمرانی و امور مرزها، سرانجام مجوز آن را از وزارت كشور دريافت كرديم و تا قبل از فرا رسيدن تاسوعا و عاشورا، بهرهبرداري از اين بندر كه زير مجموعه بندر امام خواهد بود را عملياتي ميكنيم.
وی عنوان كرد: قرار است برای بهرهبرداری از بندر شادگان، روز چهارشنبه هفتهجاری يكي از معاونتهاي گمرك كشور به استان سفر كند. براي هنديجان بايد شرايطي فراهم كنيم تا تاثير اين بندر بر شهرهاي بهبهان، اميديه، رامشير و آغاجاري محسوس باشد و منافع آن به این شهرها نيز برسد. اين اقدامات در جهت امنيت در مرز و ايجاد اشتغال در دستور كار قرار گرفت.
مقتدایی گفت: همچنين يك اقدام عمراني و اقتصادي سنگين در مرز چذابه در حال انجام است كه 32 كيلومتر راه و كل بازارچه ساماندهي ميشود. يك اعتبار 10 ميليارد توماني براي جاده چزابه نيز در نظر گرفته شد كه ابلاغ آن صورت گرفت. قصد داريم در اين اقدام پايانه چذابه را از بازارچه آن جدا كنيم.
وی در ادامه بر خريد از داخل استان تاكيدكرد و گفت: در اين زمينه به پيشرفت خوبي دست يافتيم ولي هنوز مطلوب نيست. همه شركتها و سازمانها ملزم هستند 60 تا 70 درصد خريدهاي خود را از محصولات و توليدات درون استان انجام دهند. همچنين بايد از بنكدارانی که در استان فعاليت ميكند و ماليات ميپردازد، خريد كنند و اين الزام است.
استاندار خوزستان توضیح داد: وقتي محصول مشابهی در استان عرضه ميشود، بهتر این است که مردم آن را خريداری كنند و لازم است تفكر خريد از محصولات داخل استان در ميان مردم گسترش يابد و اين به معني رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال است.
وي در ادامه گفت: كار مهم دیگری که در استان صورت گرفت اجرای طرح احیای 550 هزار هكتار اراضی کشاورزی استان است كه در اولين اقدام نزديك به 5 هزار نفر تاكنون در بخشهاي مختلف مشغول بهكار شدند و از كار اشتغال صورت گرفته، 11 درصد مربوط به غيربوميها بوده که دلیل آن نبود نیروی متخصص مورد نیاز در استان است.
مقتدایی افزود: اميد است تا پايان سال آمار اشتغال در اين طرح به 10 هزار نفر افزايش يابد.
استاندار خوزستان گفت: قرار است كه در درون استان كارهاي عمراني بسیاری انجام شود كه از روال معمول خارج است. يكی از اين كارها، بحث جذب یکهزار و 300 ميليارد تومان سرمايه در بخشهاي مختلف استان است كه اگر اين اتفاق رخ دهد، زمينه جذب 10 برابر اين مبلغ از سوي سرمايهگذاران فراهم میشود ولي در راس همه اينها اولويت بنده، امنيت است.
بازدید:۶۴۹