کد خبر: ۲۲۳۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ 01 June 2015
درپی رکود در ساختمان‌سازی صورت می‌گیرد:

کاهش ۵۰ درصدی خرید آسانسور در سال جاری


سازه نیوز:عضو سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی پیش‌بینی کرد که در سال جاری با توجه به رکود مسکن و ساخت و ساز این صنعت با کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی تقاضا روبرو شود.








داوود اشتیاقی با بیان اینکه فعلا اظهارنظر درباره وضعیت صنعت کشور در سال جاری سخت است، گفت: صنعت مستقیما به اقتصاد مرتبط است و اظهار نظر درباره آن موضوع کلان بوده و باید به کارشناسان اقتصادی واگذار شود.

وی افزود: در عین حال با توجه به رکود مسکن و ساخت و ساز که همچنان نیز ادامه دارد، صنعت آسانسور و پله برقی قطعا با کاهش تقاضا روبرو خواهد شد.

عضو سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی با بیان اینکه براساس آمار شهرداری مجوزهای ساخت و ساز در سال جاری کاهش یافته است، اظهار کرد: این رکود با فاصله زمانی به صنعت منتقل می‌شود و همین موضوع سبب شده تا تقاضا در سال جاری از سال گذشته نیز کمتر باشد.

اشتیاقی با بیان اینکه تعدیل نیرو در صنعت آسانسور و پله برقی کم و بیش اتفاق می‌افتد، گفت: البته تعدیل‌ها هنوز خیلی جدی نیست با بیان اینکه در سال جاری صنعت آسانسور نیز دچار ریزش خواهد شد، گفت: این موضوع به دلیل کاهش تقاضا، تولید و ظرفیت اتفاق می‌افتد همانطور که شرکت‌های تولیدکننده نیز در حال حاضر با کاهش شدید تولید و افزایش نیروی انسانی مواجه شده‌اند

مرجع :مهندس پرس


بازدید:۱۱۰۰
برچسب ها: اسانسور:
captcha