کد خبر: ۲۷۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ 29 May 2016

سمینار یک روزه فن آورری پایش در لحظه پیش از زمین لرزه برگزار شد

سمینار یک روزه با موضوعات فن آورری پایش در لحظه پیش از زمین لرزه و کاربرد مواد جایگزین سیمان در بتن به همت جمعیت مهندسان ساختمان پویا اندیشان خوزستان برگزار گردید.
سخنران بخش اول آن پرفسور آرون صاراف دانشمند برتر جهان در سال 1990 و بهمراه تیم موسسه widm  کانادا بود که طی آن آخرین تحقیقات دانشمندان و محققان در خصوص امکان پایش دمای زمین و پیش بینی زلزله برای جمع کثیری از صاحب نظران و مهندسان استان خوزستان ارائه گردید.
 این کنفراس به زبان انگلیسی و با حضور صاحب نظران برگزار گردید و در بخش دوم فتح الله ساجدی ، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، بخشی از تحقیقات و مطالعات خود در بخش مواد پوزلانی و جایگزین سیمان را تشریح کرد.
آخرین نتایج تحقیقات وی و مقایسه آن با تحقیقات موجود، چالش ها و موانع موجود از بخش های مهم این بخش از سمینار بود، همچنین از کتاب مواد پوزلانی و جایگزینی سیمان تالیف فتح الله ساجدی رونمایی شد.






بازدید:۷۱۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹
0
0
سپاس از برگزاری همایش عالی.
ایمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹
0
0
بسیار عالی , خسته نباشید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۰
0
0
سمینار عالی بود .انشاا.. این روند ادامه داشته باشد.