رییس سازمان نظام مهندسی خوزستان عنوان کرد :
سیاسی و فنی بودن دو مولفه رییس شورای مرکزی
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان با اشاره به نزدیک شدن زمان انتخابات اعضای شورای مرکزی گفت: شورای مرکزی چکیده ای از اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ها است که رییس آن به پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی و انتخاب رییس جمهور برگزیده می شود.
کورش لطفی در گفت و گو با سازه نیوز، با انتقاد از نحوه انتخاب رییس شورای مرکزی اذعان داشت: انتخاب رییس شورای مرکزی باید توسط اعضا انجام شود و عدم انجام این مهم یک ضعف برای سازمان نظام مهندسی به شمار می آید.
وی در ادامه با اعلام مطلب فوق بیان کرد: با توجه به رشد و بالندگی جامعه مهندسان انتظار می رود تا شخصی از سوی اعضای شورای مرکزی انتخاب شود و برای تایید به مقامات بالاتر ارجاع داده شود.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان با اشاره به انتخاب رییس شورای مرکزی از چهره های سیاسی گفت: حضور شخص سیاسی به عنوان رییس شورای مرکزی می تواند در پیشبرد اهداف سازمان نظام مهندسی و اعتلای جامعه مهندسان تاثیر گذار باشد.
وی در ادامه افزود: در همین راستا بهتر است از چهره های سیاسی، فنی استفاده شود. چرا که تجربه نشان داده حضور افراد صرفا سیاسی مشکلاتی را برای سازمان رقم خواهد زد.
لطفی در خصوص بررسی عملکرد شورای مرکزی در ادوار گذشته اظهار داشت: با تلاش و پشت کار شورای مرکزی و سازمان های نظام مهندسی ساختمان استان ها در ادوار گذشته شاهد این بودیم که سازمان مورد بحث،سهم زیادی را در ساخت و ساز را از آن خود کرده است.
وی در ارتباط با مهم ترین شاخصه شورای مرکزی دوره ششم گفت: در این دوره شورای مرکزی شاهد ارتقای کیفیت ساخت و ساز،موفق عمل کردن در امور اجرایی و تدوین نظام نامه های مختلف هستیم.
لطفی ادامه داد: طی چند ماه گذشته نظام نامه های را به صورت پیش نویس از سوی شورای مرکزی به استان ها ارجاع داده شده که در پی آن استان ها نیز نظرات خود را ابلاغ می نمایند که همین منوال به معنی ارتباط نزدیک شورا و مراکز استان ها است و به عبارت دیگر تهیه و تدوین نظام نامه ها راغ راهی برای حل برخی از معضلات و یا ابهامات موجود در قانون نظام مهندسی و کنترل کیفیت ساختمان است.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان با اشاره به جزیره ای عمل کردن نظامات مهندسی استان ها گفت: امروزه جزیره ای عمل کردن سازمان های نظام مهندسی ساختمان استان ها یک معضل محسوب می شود.
وی در ادامه افزود: انتظار می رود برای حل این معضل یک وحدت رویه ای به وجود آید. بدین معنا که با موافقت تمامی استان ها یک الگو و مدل خاصی را برای گردش کارها و دستورالعمل هاتهیه و ابلاغ شود.
لطفی در پایان خاطر نشان کرد: می توان از تجربیات موفق استان ها در این مورد استفاده شود که در این راستا می توان یک نرم افزار جامع و واحد خدمات مهندسی، اداری و مالی تهیه نمود و برای اجرا به تمامی استان ها ابلاغ نمود.
بازدید:۱۲۰۲