کد خبر: ۲۸۳۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ 04 August 2016

تصمیمات مهمی برای پروژه قطار شهری اهواز گرفته می‌شود

استاندار خوزستان گفت: مدیریت ناکارآمد و ناهماهنگی میان متولیان، مانع پیشرفت پروژه قطار شهری اهواز شده است.
استاندار خوزستان گفت: مدیریت ناکارآمد و ناهماهنگی میان متولیان، مانع پیشرفت پروژه قطار شهری اهواز شده است.
 غلامرضا شریعتی با اشاره به جلسه روز گذشته در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور اظهار کرد: یکی از موضوعات این جلسه، کوتاه شدن مسیر خطوط قطار شهری اهواز به دلیل برخی مشکلات اعتباری از سوی متولیان آن در استان بوده است.

وی افزود: در این جلسه با انتقاد از این موضوع، خواستار اجرای کامل پروژه قطار شهری اهواز و رفع موانع موجود شدیم.

شریعتی با بیان این‌که مردم نباید تاوان بی‌کفایتی و ضعف مدیران را بدهند، ادامه داد: مدیریت ناکارآمد و ناهماهنگی میان متولیان امر شامل استانداری و شهرداری، مانع از پیشرفت پروژه قطار شهری اهواز شده است.

وی تصریح کرد: به زودی بازدید از پروژه قطار شهری اهواز انجام می‌شود و در دو هفته آینده تصمیمات مهمی برای این پروژه گرفته خواهد شد .

احیای کارخانه تصفیه شکر مسیر دغاغله

استاندار خوزستان اظهار کرد: کارخانه تصفیه شکر مسیر دغاغله که سهامداران آن بانک ملی و ملت هستند، از سال‌ها پیش تعطیل شده است. در این سفر مذاکرات لازم جهت واگذاری این کارخانه به تصفیه نیشکر و راه‌اندازی آن جهت به کارگیری نیروهای بومی انجام شد.

وی افزود: در روزهای آینده با مدیرعامل بانک ملت نیز دیدار می‌شود و مقدمات اولیه جهت واگذاری به مجموعه تصفیه نیشکر انجام خواهد شد.

جذب اعتبار برای کارآفرینی و اشتغال

شریعتی از موافقت وزیر کار برای  اعتباردهی از طریق صندوق کارآفرینی امید جهت نوسازی ۱۰۰۰ خودرو تاکسی اروندی برای حمل و نقل عمومی استان خبر داد و گفت: تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای ساختن بازارچه‌ها جهت سامان‌دهی دستفروشان سطح شهر اهواز مورد مذاکره و بررسی قرار گرفت که در نهایت وزیر کار با این موارد جهت اعتباربخشی موافقت کرد.

وی ادامه داد: پیگیری ساخت بیمارستان ابوذر، بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان و بیمارستان فولاد از دیگر دستاوردهای این سفر بود.

استاندار خوزستان گفت: با پیگیری‌های انجام شده به زودی تفاهم‌نامه‌هایی برای پرداخت تسهیلات کارآفرینی و ایجاد کسب و کار برای متقاضیان  با سود 3 و 4 درصد نیز امضا خواهد شد.

امضای تفاهم‌نامه ساخت 28 مدرسه در خوزستان

وی افزود: همچنین روز گذشته در جلسه‌ای با حضور رییس سازمان توسعه و تجهیز مدارس کشور، مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرکل نوسازی مدارس استان خوزستان درخصوص مشکلات و تنگناهای فضاهای آموزشی استان بحث و تبادل نظر شد.

شریعتی گفت: از رییس سازمان توسعه و تجهیز مدارس کشور درخواست شد که توجه بیشتری به خوزستان به ویژه در زمینه تامین اعتبار جهت ساخت فضاهای آموزشی و تجهیز مدارس  داشته باشند تا دیگر شاهد کلاس‌های کپری و گلی نباشیم و مدارس به سیستم‌های سرمایشی مجهز شوند.

وی ادامه داد: رییس سازمان توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در زمینه افزایش اعتبارات ملی برای تکمیل پروزه‌های در حال ساخت استان و تجهیز مدارس  قول مساعد دادند و تفاهم‌نامه ساخت 28 مدرسه در استان منعقد شد.

استاندار خوزستان اظهار کرد: در این تفاهم‌نامه آمده است که 28 مدرسه ابتدایی شش کلاسه در حاشیه شهرهای اهواز، باوی و کارون با اعتبار 240 میلیارد ریال احداث می‌شود که سهم هرکدام از طرفین مبلغ 120 میلیارد ریال است.


بازدید:۷۷۲