کد خبر: ۳۰۳۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۳ مهر ۱۳۹۵ 04 October 2016
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر خبر داد:

رشد ۱۵ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر خرمشهر

رشد ۱۵ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر خرمشهر
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: طی شش‌ماهه نخست امسال ۳۱ هزار و ۷۶۰TEU عملیات تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر خرمشهر به ثبت رسیده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.
 عادل دریس در ادامه افزود: طی این مدت حجم و تخلیه بارگیری کالا در بندر خرمشهر به ۴۵۸ هزار و ۴۰ تن رسیده است.

وی همچنین از تردد بیش از ۲۶ هزار و ۶۶ مسافر طی شش‌ماهه نخست امسال از طریق پایانه بین‌المللی خلیج‌فارس بندر خرمشهر خبر داد و گفت: مقصد این تعداد مسافر بندرها بصره و کویت بوده است.

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر تصریح کرد: طی این مدت بیش از ۵ هزار و ۵۷۲ دستگاه خودرو به بندر خرمشهر وارد شده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۷ درصدی را نشان می‌دهد.

دریس ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۷۶ هزار و ۴۸۹ تن کالا به کشور کویت بارگیری شده است.

به گفته مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر در این بازه زمانی تردد بیش از ۳۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه سنگین و پهلوگیری یک هزار و ۷۲۷ فروند شناور در بندر خرمشهر به ثبت رسیده است.

بازدید:۷۴۱
captcha