مدیرکل هواشناسی خوزستان:
احتمال گرد و خاک در مناطق مرزی
فردا به دلیل وجود جریان ناپایدار به تدریج این وارونگی کاهش خواهد یافت، همچنین انتظار داریم از روز پنجشنبه ۲۷ آبان افزایش وزش بادها را داشته باشیم که احتمال گرد و خاک در مناطق مرزی وجود دارد

کوروش بهادری درباره وضعیت آبو هوا اظهار داشت: با توجه به پایدار بودن جو و وارونگی که در این 3 روز گذشته شاهد بودیم سبب افزایش آلایندهها در کلانشهر صنعتی اهواز شده است.
وی ادامه داد: فردا به دلیل وجود جریان ناپایدار به تدریج این وارونگی کاهش خواهد یافت، همچنین انتظار داریم از روز پنجشنبه 27 آبان افزایش وزش بادها را داشته باشیم که احتمال گرد و خاک در مناطق مرزی وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: از روز 2 آذر ماه یک موج بارشی در استان خوزستان داریم و انتظار داریم از روز 2 تا روز 4 آذر ماه در همه نقاط استان شاهد بارش باران باشیم.
وی درباره درجه دمای استان بیان کرد: ایذه با 7 درجه خنکترین و رامهرمز با 31 درجه گرمترین نقاط استان هستند.
بهادری درباره وضعیت آب و هوای شهرهای کربلا و نجف عنوان کرد: نوسان دمایی شهرهای کربلا و نجف بین 30 و 8 درجه هست؛ یعنی حداقل دمایی در این شهرها 8 درجه و حداکثر 30 درجه است.
بازدید:۶۸۱
منبع: خوز نیوز