کد خبر: ۳۳۳۴۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ 18 February 2017

روابط عمومی ها و بحران خوزستان

با آغاز جنگ جهانی اول و پیشروی آلمان در اروپا ،دولتمردان و سیاست مداران آمریکایی تصمیم گرفتند تا وارد این نبرد شده و ازپیشروی آلمان جلوگیری کنند. البته خواسته های دیگری همچون استفاده از بازار مصرف کنندگان اروپایی برای تولیدات و صادرات تاجران آمریکایی نیز داشتند
*سازه نیوز -سوزان بختیاری زاده :با آغاز جنگ جهانی اول و پیشروی آلمان در اروپا ،دولتمردان و سیاست مداران آمریکایی تصمیم گرفتند تا وارد این نبرد شده و ازپیشروی آلمان  جلوگیری کنند.
 البته خواسته های دیگری همچون  استفاده از  بازار مصرف کنندگان اروپایی برای تولیدات و صادرات  تاجران آمریکایی نیز داشتند .اما قبل از ورود به این جنگ جهانی  باید مردم آمریکا را در این مورد راضی و قانع می کردند . زیرا در آن زمان آمریکا به عنوان یک کشور کاملا دموکراتیک معرفی شده و دخالت در جنگ بر خلاف اصول نظام های دموکراتیک بوده به همین دلیل برای اقناع مردم و توجیه آنها، قوی ترین روزنامه نگاران را جمع کرده و آنها را آموزش دادند تا بتوانند مردم را مطلع ساخته و آنها را موافق تصمیمات دولت وقت سازند .
 بنابراین کمیته ای از روزنامه نگاران حرفه ای تشکیل دادند که این اولین جرقه های فلسفه تشکیل " روابط عمو می ها " بود .
از آن سوی در  مواقعی که یک وضعیت  غیر قابل پیش بینی و غیر عادی صورت گیرد ، بحران به وجود خواهد آمد . بحران ممکن است بر اثر عوامل طبیعی و یا غیر طبیعی و یا هر دو باشد . 
مسئولان مربوطه می باید به موقع و قبل از وقوع آثار مخرب بحران تصمیم گیریهای لازم را انجام دهند و از خطرات و مشکلات که بحران به همراه خواهد داشت جلوگیری کنند .
در همین چند روز اخیر در کلانشهر اهواز شاهد بحران های پی در پی هجوم ریز گردها ، بی آبی ،قطع برق و اینترنت بودیم و انتظار می رفت در این فضای به وجود آمده مدیران بحران ، روابط عمومی ها و افراد رسانه ای به توده مردم و افکار عمومی کمک کرده و در مورد علل بحران  توضیحاتی را ارائه داده و همراه و همگام با مردم مدیریت بحران را انجام دهند نه خود  "   بحران در مدیریت "به وجود آورند  .
شایعات بسیاری در فضای حقیقی و مجازی منتشر و با سرعت زیادی پخش شد از فروش برق گرفته تا حمله های سایبری   در این بین  هر کس به خود اجازه می داد که در مورد اتفاقات رخ داده نظرات کارشناسی ارائه دهد و خواسته یا ناخواسته  بحران پیش آمده را بزرگ تر و قوی تر جلوه دهند.  عده ای نیز همواره  از این مشکلات سو استفاده سیاسی کرده و این بحران را که به دهه گذشته مربوط می شد را به مسئولینی که هنوز زمان خدمتشان به یک سال نرسیده نسبت می دهند .
 حداقل اینکه همه روابط عمومی های سازمان ها ی آب و برق ،مخابرات ، شرکت نفت ، فرمانداری  ، استانداری  و حتی روزنامه نگاران باید یک  تیم رسانه ای تشکیل داده و در تنویر افکار عمومی نهایت سعی و تلاش خود  را می کردند و صادقانه از دلایل وجود بحران تا راه حلها  سخن می گفتند. در این راستا به راحتی می توانستند از فضای مجازی استفاده کرده و فعالیت کنند .

روابط عمومی ها و ستاد های مدیریت بحران بایستی از نظر روانشناسی  کاملا با مردم و رفتار آنها آشنا بوده و آموزشهای لازم را در این مورد ببیند  تا بتوانند در مواقع مختلف بهترین  تصمیمات را در اسرع وقت گرفته  و از نگرانی های توده مردم  کاسته تا زمانی که بحران های به وجود آمده   به پایان برسد  نه اینکه خود در  فضای مجازی و حقیقی باعث تشنج و اختلال در بین مردم شوند فقط به جهت اینکه از فرد به خصوصی دفاع کرده و قصد تخریب فرد دیگری را داشته اند .
در  تمامی بحران ها با استفاده از همه  توانایی هاو توانمندی ها باید بتوان  ذهن افراد را   مدیریت کرده  و بعد از آن با تصمیمات درست  بحران  را کنترل کرده  و  به وضعیت پیش آمده سرو سامان دهند و هماهنگی ها و برنامه ریزیهای  درستی ارائه دهیم . نه اینکه  خود بحران بوجود آوریم
*خبرنگار

بازدید:۶۳۵
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
0
0
مطلب خوبي بود
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
0
0
بسیار عالی بود

محدثه
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
0
0
تشکر از خانم بختیاری زاده به خاطر مطلب مفیدشون
احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
0
0
سلام بسیار عالی