کد خبر: ۳۵۶۲۳
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ 12 June 2017
واکاوی ماجرای انتقال آب؛ از شعار تا شعور؛

آیا خادمی آب را به ایذه خواهد آورد؟

انتقال آب رودخانه کارون به دشت های ایذه که در واقع قرار است از سد مخزنی کارون 3 صورت بگیرد را می توان یکی از حاشیه ساز ترین وعده های انتخاباتی هدایت اله خادمی دانست......

انتقال آب رودخانه کارون به دشت های ایذه که در واقع قرار است از سد مخزنی کارون 3 صورت بگیرد را می توان یکی از حاشیه ساز ترین وعده های انتخاباتی هدایت اله خادمی دانست که با کنار رفتن از سکوی مدیریت شرکت حفاری شمال، خود را در قامت کاندیدای مجلس دهم شورای اسلامی دید و پا به سرزمین پدری گذاشت و با کمتر از 9 ماه فعالیت انتخاباتی توانست با پیشینه ای که در ذهن مردم داشت به عنوان پیروز میدان، راهی ساختمان مجلس شورای اسلامی شود.

تلاش برای آبادانی شهرستان های ایذه و باغملک، فراهم کردن زیرساخت های ارتباطی، تلاش برای ایجاد اشتغال و مهم تر از همه انتقال آب کارون 3 به دشت های ایذه از جمله شعارهای وی در دوران انتخابات بود، خادمی رونق اقتصادی منطقه را در انتقال آب و سپس توسعه بخش کشاورزی و ایجاد صنایع و کارخانه جات وابسته می دید که اشتغال زایی فراوانی را به همراه دارند. اما از شعار تا شعور از شعور تا برنامه ریزی و از برنامه ریزی تا اجرا چقدر راه است؟

یکی از ویژگی های بارز هدایت اله خادمی، داشتن تجربه مدیریت در سطح کلان است که به وی کلان نگری، لزوم داشتن برنامه ریزی دقیق برای پیش برد یک هدف، مطالبه گری با حساب و کتاب و کارشناسی شده را خوب آموخته است.
وی از همان ابتدای کار نشان داد رقیب را خوب می شناسد، آن ها را با نام "مافیای انتقال آب" خطاب می کرد و بحق به همه مجلس نشینان ثابت کرد "بابای آب" جز به پسر عمو، آب نمی دهد. پس پاشنه آشیل این مافیای ریشه دوانده حتی در دولت و مجلس می شود و مصوبه محرمانه دولت برای انتقال آب را جنایتی در حق مردم خوزستان عنوان می کند، پیگیری و سماجت خادمی واکنش علمای استان، آیت الله جزایری، حیدری و فرحانی نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را به دنبال دارد و همراهی دیگر نماینده های استان و نیز نماینده های استان چهارمحال و بختیاری باعث می شود تا دولت را وادار به یک نشست ویژه با موضوع انتقال آب کند که خروجی آن ممانعت از طرح انتقال آب از سرچشمه های کارون بود. خادمی خوب می دانست کلید انتقال آب کارون به دشت ایذه، نخست جلوگیری از انتقال آب به فلات مرکزی است و حکایت همان ضرب المثل؛" چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است".

سر انجام فعالیت های خادمی نتیجه می دهد و دولت را مجاب به موافقت با طرح انتقال آب به دشت های ایذه می کند و آگهى مناقصه آن، روز شنبه ٢ بهمن ماه ١٣٩٥ در روزنامه ها منتشر می شود. بر اساس برآورد اولیه، بودجه طرح 385 میلیون دلار بوده و مدت زمان انجام پروژه سه سال و شش ماه تخمین زده می شود. در این خصوص و برای پیگیری موضوع، دکتر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور راهی منطقه می شود تا از نزدیک در جریان پروژه قرار گیرد و در همان جا قول تامین مالی پروژه را به خادمی می دهد.

هرچند قرار بود تا در سه ماهه نخست 96 کلنگ طرح به زمین زده شود که این امر صورت نگرفت، اما نطق هفته پیش خادمی نشان داد بازی را خوب بلد است... و حالا که دولت در بزنگاه تغییرات کابینه خود قرار دارد و رای اعتماد مجلسیان را به جان می خرد زمان خوبیست تا پای میز مذاکره خادمی بنشینند...

مهندس هدایت اله خادمی نماینده  مردم  شهرستان های ایذه و باغملک در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی

بازدید:۱۱۲۴
ایذه ای
|
Russian Federation
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
0
0
سه ماهه نخست سال جاری هم رفت پس کلنگ انتقال آب باز هم برزمین ماند
آب که به ایذه نرسید دهدز آب نداره برق ایذه هم مردم کلافه کرده
ایذه ای
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۶
0
0
حالا ببینیم