کد خبر: ۳۵۹۸۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۷ تير ۱۳۹۶ 28 June 2017

ادامه اعتراض سپرده‌گذاران موسسه آرمان/ چرا مسئولان پاسخ روشنی نمی‌دهند؟

جمعی از سپرده‌گذاران موسسه آرمان امروز در اعتراض به حل نشدن مشکلات این موسسه، مقابل درب استانداری خوزستان تجمع کردند.
امروز، چهارشنبه (هفتم تیرماه) جمعی از سپرده‌گذاران موسسه اعتباری آرمان با حضور در مقابل درب استانداری خواستار حل مشکلات خود و پاسخ‌گویی مسئولان در این خصوص شدند.

در این زمینه یکی از سپرده‌گذاران موسسه آرمان گفت: امروز حدود 40 روز است که مشکل موسسه آرمان حل نشده و مسئولان مرتب قول می‌دهند که در آینده مشکل حل می‌شود. اگر واقعا این موسسه ورشکسته نشده است، مسئولان به طور رسمی در این زمینه اطلاع‌رسانی کنند.

وی افزود: استاندار به جای این‌که خود به مردم پاسخگو باشد نماینده‌اش را می‌فرستد و ما انتظار داریم درباره مشکلات به صورت رسمی اطلاع‌رسانی شود.

این سپرده‌گذار ادامه داد: موسسه ثامن روز دوم به نتیجه رسید، درباره مشکلات اطلاع‌رسانی و مشکلاتش را حل کرد. اگر نمی‌توانند پول مردم را پس بدهند سود آن را بپردازند. حتی اگر توانایی پرداخت سود را نیز ندارند حداقل به مردم درباره وضعیت موسسه، یک توضیح قابل قبول بدهند. مسئولان باید به جای وعده، به ما درباره‌ مشکلات و زمان حل آن‌ها به طور رسمی اطلاع‌رسانی کنند، نه این‌که تنها وعده دهند.

همچنین یکی دیگر از سپرده‌گذاران موسسه آرمان ب گفت: با وجود تجمعات مختلفی که در اعتراض به مشکل موسسه آرمان برای رسیدگی به این مشکلات انجام شده، هنوز هیچ جوابی نگرفته‌ایم، مسئولان هر روز فقط وعده می‌دهند، وضعیت موسسه آرمان بعد از گذشت حدود 40 روز هنوز هم مثل روز اول است و هیچ تغییری رخ نداده است.

وی افزود: من تنها 20 روز پیش از این مشکلات، در این موسسه حساب باز کرده بودم و امروز بیش از 30 روز است که مشکل دارم. چرا وضعیت موسسات ثامن و مهر اقتصاد در طول دو یا سه روز به نتیجه می‌رسد اما وضعیت موسسه آرمان هنوز هم مشخص نیست و مسئولان تا امروز تنها به مردم دروغ می‌گویند.

یکی دیگر از این سپرده‌گذاران معترض در خصوص برخورد با تجمع‌کنندگان گفت: ما برای حل مشکلمان تجمع کرده‌ایم اما هیچ‌کس پاسخگو نیست و برخورد نامناسبی با ما می‌شود.

بازدید:۱۰۴۴
منبع: ایسنا
سپرده گذار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
0
0
کاملا مشخص است که صیف دارد به مسئولین استان و نمایندگان وعده پوچ می دهد و گرنه یکی از توافقات فی مابین می بایست اگر شده برای یک بار هم از اخبار سایت بانک مرکزی منعکس می شد. اینها می خواهند این داستان را مانند کاسپین کش بدهند تا بتوانند سود پولی را که بلوکه کرده اند بالا بکشند و بعد بگویند دستور قوه ی قضائیه است.
فریده
|
Germany
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
0
0
سلام
با وجود این همه تجمع و نگرانی مردم ولی هیچ ارگانی پاسخگو نیست هیچ کس به فکر حل کردن این سپرده گزاران نیس فقط استانداری خوزستان در حال پیگیری است در بوشهر استاندار و نماینده مجلس خودشان را قایم کردن انگار نه انگار اتفاقی افتاده از مسئولان کشور تقاضا داریم مشکل این موسسه هم مانند موسسه ثامن و مهر اقتصاد حل کنند
باسپاس
سپرده گذار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۷
0
0
اینطوری که از شواهد و قرائن پیداست، سیف ، نمایندگان و مسئولین استان را با وعده های خود یازی می دهد.
captcha