معاون اقتصادی استاندار خواستار شد: نگاه ویژه به حوزه حمل و نقل و راه خوزستان
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان با بیان این که خوزستان به لحاظ تولید ناخالص ملی دومین استان پس از تهران در این زمینه است، گفت: ماموریتهای ملی در سطح استان وجود دارد که باید متناسب با این ماموریتها، زیرساختها، اعتبارات و منابع به صورت ملی برای خوزستان در نظر گرفته شود .
علی بحرینی مقدم در آئین تکریم و معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان اظهار کرد: اقدامات خوبی در چند ساله دولت تدبیر و امید در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای استان اتفاق افتاده و همچنین در توسعه و بهسازی پایانههای مرزی استان تحول بسیار خوبی با حمایتهای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور انجام گرفته است .
وی افزود: دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه به بهترین شکل بازسازی و نوسازی شده است. به شکلی که در همایش اربعین میزبان جمعیت کثیری از مردم در این دو پایانه مرزی بودیم .
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان تصریح کرد: در سال گذشته رشد چشمگیری را در صادرات به کشورعراق داشته ایم. در سال 95 با تسهیلاتی که در دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه اتفاق افتاد، بیش از یک میلیارد و 600میلیون دلار به کشور عراق صادرات انجام شده است .
بحرینی مقدم عنوان کرد: اقدامات انجام گرفته در بحث طرح جامع مجتمع خدمات رفاهی در استان خوزستان بی سابقه و تلاش انجام شده معادل همه سال های گذشته بود و در یک سال زیرساختهایی مهیا شد که دارای اهمیت بسیاری هستند .
وی ادامه داد: ساخت پاسگاه پلیس راه، خرید و نصب دوربینهای کنترل سرعت، آغاز طرح مدیریت هوشمند راههای خوزستان و ... بخشی از اقدامات انجام گرفته در دوره مدیریتی آقای مصدقی است که بسیار ارزشمند است .
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان با بیان این که استان خوزستان یک استان ویژه است و اقتصاد کشور متاثر از اقتصاد این استان است، اظهار کرد: خوزستان به لحاظ تولید ناخالص ملی دومین استان پس از تهران در این زمینه است. ماموریتهای ملی در سطح استان وجود دارد که باید متناسب با این ماموریتها، زیرساختها، اعتبارات و منابع به صورت ملی برای خوزستان در نظر گرفته شود .
بحرینی مقدم با بیان اینکه یکی از ماموریتهای جدی استان خوزستان تولید محصولات استراتژیک است، گفت: خوزستان علی رغم خشکسالی هایی که با آن مواجه بوده است، برای پنجمین سال متوالی در بخش گندم به عنوان استان اول تولید کننده در کشور قرار گرفت.
وی بیان کرد: سال گذشته یک میلیون و 500هزار تن برداشت گندم از مزارع استان انجام گرفت. در این زمینه در یک مقطع 45 روزه بیش از 60هزار دستگاه کامیون در سطح راههای مواصلاتی استان برای حمل و جابهجایی این گندم تردد کردند. همچنین بیش از 3200 دستگاه کمباین برای انجام کار برداشت در راههای خوزستان فعال می کردند و این ترددها نیاز به مدیریت، منابع و بودجه خاص دارد.
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: انتظار داریم نگاه ویژهای به حوزه حمل و نقل و راه استان شود زیرا در راههای اصلی و مواصلاتی استان هنوز جای کار است و با شرایط ایده آل فاصله زیادی داریم .
بازدید:۳۸۲
منبع: ایسنا