مدیرکل راه آهن جنوب خبرداد:
بهسازی حدود 180 کیلومتر از خطوط ریلی جنوب
حدود 180 کیلومتر از خطوط ریلی موجود در راهآهن جنوب بهسازی شده است و با این کار که بیش از 30میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است، توانستهایم سرعت را در خطوط داخلی استان افزایش دهیم به شکلی که در مسیر بندر امام سرعت به 160کیلومتر بر ساعت رسیده است .
مدیرکل راهآهن جنوب گفت: حدود 180 کیلومتر از خطوط ریلی موجود در راهآهن جنوب بهسازی شده است و با این کار که بیش از 30میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است، توانستهایم سرعت را در خطوط داخلی استان افزایش دهیم به شکلی که در مسیر بندر امام سرعت به 160کیلومتر بر ساعت رسیده است .
، عبدالکریم درویش زاده در مراسم افتتاح نخستین قطار مسافری 5 ستاره فدک در اهواز با بیان اینکه بحث دوخطه های استان خوزستان یکی مهمترین برنامههای اداره کل راهآهن جنوب است اظهار کرد:. در این زمینه خط دوم اهواز به بندر امام به طول 110 کیلومتر و اعتبار 135 میلیارد تومان در سال 93 آغاز و سال گذشته 81 کیلومتر از این خط با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.
وی افزود: در حال حاضر 95 درصد عملیات زیرسازی خط دوم اهواز به اندیمشک به طول 140 کیلومتر با اعتبار 240میلیارد تومان انجام شده و از 140 کیلومتر طول مسیر، حدود 93کیلومتر از آن ریل گذاری شده است. امیدواریم بتوانیم تا پایان سال عملیات ریل گذاری این مسیر را به اتمام برسانیم.
مدیرکل راهآهن جنوب تصریح کرد: عملیات زیرسازی کمربندی ایستگاه نظامیه به میان دشت به طول 37 کلیومتر و با اعتبار 65 میلیارد تومان تا کنون 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم تا پایان سال عملیات ریل گذاری این محور را نیز به اتمام برسانیم.
درویش زاده عنوان کرد: ایستگاه نظامیه جدید که یک ایستگاه توزیع کننده بار است و از ورود قطارهای باری به درون شهر اهواز جلوگیری می کند سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی و با اعتبار 20میلیارد تومان به بهره برداری رسید. همچنین بزرگترین دپوی تعمیراتی لوکوموتیو در محور جنوب نیز در دست ساخت است که مرحله اول آن با اعتبار 23 میلیارد تومان انجام شده و مرحله تکمیلی آن با اعتبار 30میلیارد در حال اجرا است.
وی گفت: قطارهایی که در خوزستان فعالیت می کردند با آب و هوای خوزستان سازگاری چندانی نداشتند و در این زمینه با پیگیریهایی که به عمل آمد توانستیم 11 واگن دو طبقه و 6 دیزل جدید را به ارزش 120 میلیارد تومان وارد استان کنیم که در حال حاضر در محورهای سه گانه اهواز - بندر امام، اهواز – خرمشهر و اهواز – اندیمشک به طور روزانه حدود 5هزار مسافر را جابهجا میکنند.
مدیرکل راه آهن جنوب اظهار کرد: حدود 180 کیلومتر از خطوط ریلی موجود در راه آهن جنوب بهسازی شده است و با این کار که بیش از 30میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است، توانسته ایم سرعت را در خطوط داخلی استان افزایش دهیم به شکلی که در مسیر بندر امام سرعت به 160کیلومتر در ساعت رسیده است.
درویش زاده با بیان اینکه در تلاش هستیم تا سرعت را در خطوط ریلی جنوب به بالای 160 کیلومتر بر ساعت برسانیم، گفت: در رابطه با قطارهای بین استانی، یک قطار عادی وجود دارد که وضعیت مطلوبی ندارد که بدترین نوع قطارهاست.
وی ادامه داد: در این زمینه با پیگیریهایی که به عمل آمده امیدواریم این قطار به طور کامل از محور جنوب حذف و یک قطار شیک 4 و 6تخته جایگزین شود.
مدیرکل راه آهن جنوب تصریح کرد: جای قطار 5ستاره فدک در میان قطارهای راهآهن جنوب خالی بود که با پیگیریهایی که انجام گرفت، خوشبختانه شاهد افتتاح این قطار در راهآهن جنوب و مسیر اهواز – تهران هستیم. این قطار بهترین نوع قطاری است که در شبکه راهآهن ایران فعالیت میکند.
درویش زاده خاطرنشان کرد: خط ریلی اهواز - ایذه – اصفهان از پروژههایی است که در سطح ملی در حال پیگیری است و همه مسولان کشوری نیز به دنبال آن هستند تا این خط احداث و افتتاح شود زیرا با افتتاح این خط علاوه بر تامین خوراک شرکتهای فولادی، میتوانیم مسافران را به مرکز کشور انتقال دهیم.
بازدید:۷۲۰
منبع: ایسنا