کد خبر: ۳۸۵۱۴
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۰۵ آذر ۱۳۹۶ 26 November 2017

بیش از 60 درصد منازل و محلات شوش، بافت فرسوده‌اند

رئیس شورای اسلامی شهر شوش با بیان اینکه بین 60 تا 70 درصد از محلات و منازل این شهر بافت فرسوده هستند، نسبت به حادثه‌خیزی این منازل و در خطر بودن جان شهروندان هشدار داد.
محمد میاحی  با اشاره به سنتی بودن بافت بسیاری از منازل مسکونی شهر شوش اظهار کرد: ساختمان‌های موجود در خیابان مدرس به سمت پایین شهر شامل بافت فرسوده است. همچنین محله‌هایی نظیر احمدآباد، کوی سلمان فارسی، کوی ابوذر و منازل اطراف ساختمان فرمانداری، دارای بافتی فرسوده هستند. 
  
وی ادامه داد: به نوعی می‌توان گفت که 60 تا 70 درصد از محله‌ها و منازل این شهر، بافتی فرسوده دارند و منازل و ساختمان‌های در محدوده فلکه ساعت به سمت پایین شهر نیز حادثه‌خیز و پرخطر هستند. 
  
رئیس شورای اسلامی شهر شوش بیان کرد: اکثر منازل شهر شوش زیرساختی سنتی دارند و قدمت آنها نه به 10 سال و 30 سال و 40 سال، بلکه حتی به 60 سال هم می‌رسد. در زلزله اخیر غرب کشور که کانون آن در حوالی کرمانشاه و بزرگی آن بیش از 7 ریشتر بود، موج زلزله به شوش رسید و دیوارهای شماری از منازل این شهر ترک برداشتند. 
  
میاحی ادامه داد: بنابراین می‌بینیم که منازل این شهر تا چه حد در برابر حوادث آسیب‌پذیر هستند و جان شهروندان این منازل حادثه‌خیز و بافت فرسوده در برابر حوادث این‌چنینی می‌تواند در معرض خطر قرار گیرد. آنچه اکنون ضروری به نظر می‌رسد، علاج پیش از واقعه است. 
  
وی افزود: چرا همیشه باید منتظر حادثه بمانیم تا بعد فکری برای علاج کنیم؟ برای بازسای و نوسازی منازل بافت فرسوده شوش، دولت باید اقدام کند و با اعطای تسهیلات بدون بهره یا کم بهره و یا به صورت قرض‌الحسنه به ساکنان این منازل فرسوده و پرخطر کمک کند تا بتواند این منازل را بازسازی کنند؛ زیرا اکثر ساکنان این منازل از نظر وضعیت مالی در سطح پایینی قرار دارند و حتی به نان شب خود محتاج می‌شوند. 
  
رئیس شورای اسلامی شهر شوش بیان کرد: از زمان شروع به کار شورای پنجم شهر شوش تاکنون، بحث منازل بافت فرسوده شوش در شورا مطرح نشده، اما این موضوع را در دستور کار داریم و قطعا با جدیت پیگیر آن خواهیم شد. 
 

بازدید:۶۶۱
منبع: ایسنا