افزایش قیمت آپارتمان های کوچک
کارشناس بازار مسکن گفت : با توجه به کاهش عرضه امکان رشد قیمتی مسکن بین ۵تا ۸ درصد درکوچک متراژها بیشتر از تورم موجود در سال جاری وجود دارد.

به گزارش سازه نیوز، طاهر مقدم ،کارشناس بازار مسکن و اقتصاددان با اشاره به پیش بینی بازار مسکن در سال جاری گفت : با توجه به رشد قیمتی بهمن سال گذشته انتظار می رود وضعیت مسکن در سال جاری نیز با افزایش تقاضا بویژه کوچک متراژ ها روبرو شود.
وی افزود :با وجود 2.6 میلیون واحد خالی و 2.1 میلیون واحد نیمهخالی هرچند پرش قیمتی چندان محتمل نیست اما به علت کاهش عرضه در نوسازها بویژه کوچک متراژها امکان افزایش 5تا 8 درصدی این واحدها بیشتراز میزان تورم وجود دارد.
این اقتصاددان خاطر نشان کرد : رشد قیمتی مسکن در زمستان گذشته اثرات معکوس در بازار بجا گذاشت و باعث شد در اسفند و فروردین ماه تقاضای ملکی کاهش یابد ، و با توجه به میزان چرخش نقدینگی و رشد تورم هر افزایش بی ضابزه ای می تواند رکود انتظاری بازار مسکن را در پی داشته باشد.
مقدم همچنین خاطر نشان کرد :در صورتی که سرمایهگذاران ساختمانی نسبت به اولویت بخشی به الگوی کوچکسازی در بازار مسکن و پاسخ به تقاضای غالب در این بازار در حجم مناسب اقدام نکنند، بازار مسکن از این ناحیه آسیبپذیر خواهد شد. این درحالی است که هنوز هم در بازار املاک تجاری و مسکن لوکس حباب قیمتی وجود دارد.
به گزارش شهرفردا، وی در عین حال بازار اجاره مسکن را بهعنوان یک فرصت جدید برای سرمایهگذاران به واسطه راهاندازی بازار اجارهداری حرفهای مورد تاکید قرار داد.
بازدید:۳۵۲