کد خبر: ۴۰۴۴۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ 18 April 2018

بررسی راهکارهای تامین مالی خانه دار کردن مردم

بررسی راهکارهای تامین مالی خانه دار کردن مردم
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، جزییات نشست دیروز این کمیسیون با حضور وزیر راه و شهرسازی را تشریح کرد.
به گزارش سازه نیوز، مجید کیان پور با اشاره به دستور کار روز گذشته کمیسیون عمران مجلس، گفت: در جلسه امروز این کمیسیون نشست مشترک اعضا با وزیر راه و شهرسازی برگزار شد.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بررسی سیاست‌ها، اهداف، برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در سال جاری در حوزه مسکن مهم ترین دستور کار این جلسه بود، افزود: بررسی راهکارهای تامین مالی در راستای خانه دار کردن مردم در این جلسه انجام شد.

نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات وزیر راه و شهرسازی در خصوص تلاش برای کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن، افزود: طبق اظهارات وزیر راه تلاش برای پیدا کردن مکانیزمی در جهت کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن صندوق یکم از ٩.5 درصد به ٨  و وام مسکن در بافت های فرسوده نیز از ٨ درصد به 6 درصد در جریان است.

کیان پور ادامه داد: منابع بسیاری برای کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن اعم از برداشت از صندوق توسعه ملی، استفاده از منابع حاصل از بازگشت تسهیلات مسکن مهر و یا افزایش سرمایه بانک مسکن مطرح شده است.

وی با تاکید بر اینکه تمام تلاش ها مبتنی بر تبدیل بانک مسکن به بانکی توسعه‌ای است،  افزود: باید بانک مسکن بتواند رسالت خود را به درستی انجام دهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تاکید کرد: در این جلسه روش های تامین مالی برای خانه دار شدن مردم و همچنین راهکارهای تشویق آن ها برای حضور در بابت فرسوده بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: طبق گزارش های ارایه شده از سوی وزیر راه و شهرسازی تاکنون استقبال خوبی از تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم صورت گرفته است.




بازدید:۵۰۵
captcha