کد خبر: ۴۲۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۰ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ 12 June 2018

سبزیجات آینده تلخ تر می شوند

به گفته دانشمندان طعم تلخی سبزیجات آفت ها را از آنها دور می کند. به همین دلیل در آینده سبزیجات احتمالا طعم تلخ تری خواهند داشت.
به گزارش سازه نیوز، دانشمندان هشدار داده اند برای کنترل روند استفاده از آفت کش ها درآینده، سبزیجات طعم تلخ تری خواهند داشت.

سبزیجاتی مانند گل کلم طوری پرورش می یابند که از تلخی آنها کاسته شود تا با ذایقه افراد همخوانی داشته باشند.

 اما جان پیکت استاد شیمی بیولوژی دانشگاه کاردیف در این باره می گوید: مواد شیمیایی در سبزیجاتی که طعم تلخ ایجاد می کنند، نقش آفت کش را نیز دارند.

 او هشدار داد هرچند دانشمندان می توانند از این طعم تلخ بکاهند اما در نتیجه آن آفت ها بیشتر به گیاه حمله می کنند.



بازدید:۳۷۳
منبع: مهر