کد خبر: ۴۲۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۰۲ تير ۱۳۹۷ 23 June 2018

امکان شکایت اولیا از تولیدی های پوشاک مدارس در تماس با شماره ١٢٤

امکان شکایت اولیا از تولیدی های پوشاک مدارس در تماس با شماره ١٢٤
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اعلام کرد: اولیای دانش آموزان می توانند شکایت مربوط به کیفیت دوخت و نرخ البسه را با شماره ١٢٤ درمیان بگذارند.
به گزارش سازه نیوز، محمد تقی‌زاده با اشاره به اهمیت کیفیت لباس ها گفت: برای رفع مشکلات و نواقص ساماندهی پوشاک سال گذشته، بهبود کیفیت دوخت و تعیین نرخ پارچه جلسات متعددی برگزار و دستورالعمل آن به همه شهرستان ها و مناطق ارسال شده است.

وی  از اولیای دانش آموزان خواست تا با مراجعه به موقع به تولیدی ها برای سایزگیری و دریافت لباس تا نیمه اول شهریورماه همکاری کنند و افزود: آموزش و پرورش و مدیران مدارس در واقع به عنوان پل ارتباطی و هماهنگ کننده بین اولیا و تولیدکنندگان پوشاک محسوب می شوند؛ بنابراین، همکاری شورای انجمن اولیا و مربیان و نماینده اولیای دانش آموزان با مدیران مدارس در خصوص نظارت همه جانبه بر ساماندهی پوشاک مدرسه بسیار ضروری و لازم است.

تقی‌زاده به فعالیت بیش از یک هزار تولیدی داخل استان برای تامین پوشاک مدرسه اشاره کرد و گفت: با این وجود مدیران مدارس برای رعایت وضعیت معیشت اولیا، مدل و رنگ لباس دانش آموزان را تا قبل از سه سال تغییر ندهند. و خانواده ها را مجبور به خرید از تولیدی ها نکنند.




بازدید:۴۷۳
منبع: مهر
برچسب ها: صنعت پوشاک
captcha