کد خبر: ۴۳۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۵ مهر ۱۳۹۷ 07 October 2018

۲۲۱ گود رها شده در تهران وجود دارد

۲۲۱ گود رها شده در تهران وجود دارد
عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت: ۲۲۱ گود رها شده در تهران وجود دارد که همچنان گود برج میلاد، سالن همایش‌های برج میلاد را تهدید می‌کند.
به گزارش سازه نیوز، زهرا نژادبهرام در تذکرات پیش از دستور نود و دومین جلسه علنی شورای شهر تهران، ری و تجریش اظهار داشت: 221 گود رها شده در تهران وجود دارد که 35 درصد آن پرخطرند و 30 درصد از این گودها دراختیار ارگان های دولتی، 15 درصد مالک خصوصی و 35 درصد نیز در دست شهرداری و دیگر نهادها است.

وی افزود: رفع خطر از گودها هر چه سریع‌تر باید صورت بگیرد چرا که در خصوص ایمنی شهروندان بسیار مهم و حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: یکی از گودهای نسبتا پرخطر، گود کنار برج میلاد است و این گود براساس پروژه مشترک بین شهرداری و بنیاد ناجا ایجاد شده است ولی نتوانستند پروانه ساخت بگیرند.

وی افزود: گود کنار برج میلاد، سالن همایش برج را تحت تأثیر قرار داده است و نیاز است امکانات لازم درباره ایمنی‌سنجی گود انجام شود.

نژادبهرام افزود: امیدواریم با همکاری پلیس و شهرداری تهران، این مسئله را نیز برطرف شود و یکی از مشکلات جدی مرتفع شود.



بازدید:۴۷۳
منبع: فارس
captcha