کد خبر: ۴۳۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۱۶ مهر ۱۳۹۷ 08 October 2018

از خوابگاه ناایمن تا اسکان در حاشیه شهر

از خوابگاه ناایمن تا اسکان در حاشیه شهر
دانشجومعلمان پردیس دخترانه کوثر یاسوج مدتی است که پیگیر وضعیت خوابگاه این دانشگاه هستند و تاکنون چند بار مجبور به جابجایی خوابگاه شده‌اند.
به گزارش سازه نیوز، انتقال خوابگاه دانشجویی پردیس دخترانه کوثر باسوج به اطراف و حاشیه شهر و پس از آن جابجایی به مکانی کوچک و استیجاری موضوعی است که دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان این استان را مدت‌ها درگیر کرده و روز شنبه طی نامه‌ای به استاندار کهگیلویه و بویر احمر خواستار مشخص شدن وضعیت خود شدند.

یک فعال دانشجویی پردیس کوثر یاسوج در گفت‌و‌گو با فارس در این خصوص اظهار کرد: خوابگاه پردیس یکی از قدیمی‌ترین ساختمان‌های یاسوج با 50 سال قدمت است که با حداقل‌ترین شرایط رفاهی و ایمنی نزدیک به 150 دانشجومعلم دختر در آن زندگی می‌کردند.

وی ادامه داد: در اردیبهشت ماه سال جاری پس از زلزله یاسوج، سازمان مدیریت بحران استان، ساختمان خوابگاه را ناامن اعلام کرد و خواستار تخلیه سریع این ساختمان شدند؛ برای بازدید خوابگاه آمدند و گفتند قابل سکونت نیست و باید هرچه سریع‌تر تخلیه شود و این امر اتفاق افتاد.

دانشجو معلم دختر پردیس کوثر یاسوج اضافه کرد: تمام دانشجومعلمان را در خوابگاه پوریای ولی اسکان دادند که این خوابگاه مقابل سالن ورزشی آقایان بود که مشکلات تردد و رفاهی بسیار داشتیم.

بعد از اسکان دانشجومعلمان دختر در خوابگاه پوریای ولی، به دلیل شرایط بد این خوابگاه، با پیگیری های مسؤولان دانشگاه فرهنگیان و استانداری، خوابگاه سراب تاوه برای دانشجو معلمان در نظر گرفته شد که فاصله بسیار از مرکز شهر و اطراف بیابان از مشکلات جدی این خوابگاه دخترانه بود که با اعتراض دانشجومعلمان همراه شد و مسؤولان امر، ساختمانی استیجاری و چهار طبقه برای خوابگاه انتخاب کردند.

یکی از دانشجو معلمان پردیس کوثر یاسوج با بیان اینکه خوابگاه در نظر گرفته بسیار کوچک بوده و هر واحدش ظرفیت 8 تا 10 نفر دارد، تصریح کرد: متاسفانه در هر واحد 20 نفر زندگی می‌کنیم که بسیار شرایط بد و نامناسبی است.

وی ادامه داد: مسؤولان چهار ماه وقت داشتند خوابگاهی در شأن دانشجومعلمان تهیه کنند که متاسفانه این امر اتفاق نیفتاد و دانشگاه فرهنگیان همواره با کمبود بودجه و امکانات مواجه است در صورتی که باید در رأس توجه مسؤولین به علت تربیت نسل‌های آینده کشور از سوی دانشجویان آن باشد.

برخی از فعالان دانشجویی کاملا مسالت آمیز و مطالبه گرانه خواستار تعیین وضعیت خوابگاه خود شدند و با حضور در استانداری درخواست تصریح در این امر داشتند.

یکی از فعالان فرهنگی این پردیس با محکومیت انتشار حضورشان در استانداری در برخی شبکه‌ها و کانال های معاند، به خبرنگار فارس گفت: این حضور کاملا مطالبانه‌گرانه و دانشجویی بوده و متاسف هستیم از افراد ضد انقلاب که حقیرانه و ناجوانمردانه مطالبه ساده دانشجویان را نیز بهره برداری وقیحانه می‌کنند.

وی ادامه داد: دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان، به کوری چشم دشمنان کاملا آگاه، بصیر، انقلابی و ولایی هستند و پای اهداف و آرمان های نظام و انقلاب ایستاده‌اند و کاملا قانونی و دانشجویی ، مطالبات خویش را مطرح می‌کنند.




بازدید:۵۷۶
منبع: فارس
برچسب ها: پردیس، خوابگاه
captcha