کد خبر: ۴۳۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۷ 13 October 2018

افزایش نقدینگی موجب کاهش قدرت خرید مردم در بخش مسکن شد

افزایش نقدینگی موجب کاهش قدرت خرید مردم در بخش مسکن شد
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی معتقد است که افزایش نقدینگی موجب کاهش قدرت خرید مردم در بخش مسکن شده است.
به گزارش سازه نیوز،  ابوالفضل موسوی‌بیوکی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به نوسانات بازار ارز طی ماه‌های اخیر، گفت: به تبع افزایش قیمت انواع ارز در بازار، به‌خصوص دلار، قیمت مسکن در بخش اجاره‌بها و خرید و فروش نیز افزایش یافته است که باید چاره‌‌ای برای آن اندیشیده شود.

وی با تأکید بر اینکه قیمت مسکن طی ماه‌های اخیر افزایش قابل توجهی داشته، به‌طوریکه اقشار با درآمد متوسط به بالا نیز قادر به خرید مسکن نیستند، اظهار داشت: این در شرایطی است که پیش از نوسانات موجود در بازار ارز و افزایش قیمت در بخش مسکن تا حدودی ثبات و یا حتی رکود ایجاد شده در این بخش باعث شده بود تا فضای خرید برای خانه‌اولی‌ها فراهم باشد.

نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس افزایش نقدینگی در بخش مسکن را معضلی جدی در این بخش دانست و افزود: افزایش روزافزون نقدینگی در بخش مسکن موجب شده تا قدرت خرید مردم، به‌خصوص در شهرهای بزرگ برای خرید و یا حتی اجاره کاهش یابد، زیرا افزایش نقدینگی باعث افزایش قیمت‌های کاذب نیز شده است.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در پایان خاطرنشان کرد: تا زمانى که تغییرات موجود در شاخص‌هاى کلان اقتصادى اصلاح نشود، شاهد اتفاق خاصى که به بهتر شدن وضعیت بازار منجر شود، نخواهیم بود./منبع: خبرگزاری خانه ملت

بازدید:۶۱۲
captcha