کد خبر: ۴۶۶۳۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ 29 April 2019

بقای ساخت و سازهای غیرمجاز با پرداخت جریمه به کمیسیون ماده ۱۰۰

بقای ساخت و سازهای غیرمجاز با پرداخت جریمه به کمیسیون ماده ۱۰۰
دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری اعلام کرد: باید تخلفات شهری جرم انگاری شده و ضمانت اجرایی داشته باشد.
به گزارش سازه نیوز، فرزانه صادق مالواجرد در نشست درس‌هایی از سیل اخیر که صبح امروز در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برگزار شد، گفت: در لرستان حجم انبوهی از جنگل‌ها و اراضی را از دست دادیم و این امر تأثیر زیادی در فرسایش و ناپایداری خاک دارد و همچنان در این سیل شاهد گل و لای به ارتفاع 3 متر بودیم.

وی افزود: در خرم آباد نیز تغییر مسیر رودخانه‌ها خسارت زیادی را به همراه داشت و در حریم رودخانه‌ها شاهد ساخت و سازهای مسکونی و تجاری بودیم و بیشترین آبگرفتگی در این مسیر بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه هیچ اهمیتی برای اکوسیستم رودخانه‌ها قائل نبودیم ادامه داد: ساخت و ساز در رودخانه‌ها به دو مدل «ساخت و ساز در حریم رودخانه‌ها قبل از تعیین حریم رودخانه» و «ساخت و ساز بدون مجوز در حریم رودخانه‌ها» تقسیم می‌شود که این نوع ساخت و سازهای بدون مجوز با ارجاع به کمسیون ماده 100 و پرداخت جریمه، به قلع بنا منتج نمی‌شود و در جای خود باقی می‌مانند.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که تخلف‌های شهری جرم انگاری نشود ضمانت اجرایی آن مشهود نخواهد بود و علاوه بر قوه مجریه باید سایر قوا به کمک بیایند.





بازدید:۴۹۴
captcha