کد خبر: ۴۷۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ 07 July 2019

فروش املاک بانک‌ها مانع از افزایش قیمت مسکن در بخش تجاری می‌شود

فروش املاک بانک‌ها مانع از افزایش قیمت مسکن در بخش تجاری می‌شود
عضو کمیسیون بودجه مجلس می گوید: فروش و واگذاری اموال و املاک بانک‌ها، مانع از افزایش قیمت مسکن در حوزه‌های تجاری خواهد شد اما عزم جدی در میان مسئولان برای تحقق این مهم وجود ندارد.
 به گزارش سازه نیوز، محمد حسنی درباره دلایل عدم فروش اموال و املاک مازاد بانک‌ها و مضرات این کوتاهی، گفت: در "ماده 16 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور" به صراحت ذکر شده بانک‌ها مکلفند نسبت به واگذاری سهام خود به شرکت‌های سرمایه‌گذاری و تابع، همچنین فروش اموال و دارایی‌های‌شان اقدام کنند اما باوجود اینکه نزدیک به 4 سال از زمان تصویب این قانون می‌گذرد هنوز در این زمینه اقدام مشخصی انجام نشده است.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فریمان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شرایط کنونی اقتصاد کشور، اگر بانک‌ها سهام خود را عرضه کنند به دلیل مشکلات بازار، تقاضا و قیمت‌ها بسیار پایین خواهد بود و این مسئله مشکلاتی دیگری ایجاد می‌کند چراکه عرضه و فروش سهام یک شرکت با قیمت پایین، جو روانی بازار را به چالش می‌کشد.

فروش اموال و املاک بانک‌ها افزایش سرمایه و اعتبار آن‌ها را به دنبال خواهد داشت اما این اتفاق به دلیل نبود عزم جدی در میان مسئولان هنوز اتفاق نیفتاده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی همچنین در توضیح دلایل عدم فروش اموال و املاک بانک‌ها، بیان کرد: فروش اموال و املاک بانک‌ها افزایش سرمایه و اعتبار آن‌ها را به دنبال خواهد داشت اما این اتفاق به دلیل نبود عزم جدی در میان مسئولان هنوز اتفاق نیفتاده است در حالی که فروش و واگذاری اموال و املاک بانک‌ها، مانع از افزایش قیمت مسکن در حوزه‌های تجاری می‌شود لذا این موضوع نیاز به پیگیری و نظارت بیشتری ازسوی مسئولان دارد./ منبع: خانه ملت

بازدید:۵۴۸
captcha