کد خبر: ۴۷۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ 24 July 2019

واحدهای مسکن مهر فاقد متقاضی به ۶۰ هزار واحد تقلیل یافت

واحدهای مسکن مهر فاقد متقاضی به ۶۰ هزار واحد تقلیل یافت
معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه واحدهای مسکن مهر فاقد متقاضی کشور به ۶۰ هزار واحد تقلیل یافت، گفت: نیروی زمینی ارتش متقاضی تعدادی از این واحدها شده است.
به گزارش سازه نیوز، احمد اصغری مهرآبادی که به‌منظور بررسی مشکلات پروژه‌های راه و شهرسازی ایوانکی به گرمسار سفرکرده است  ضمن بیان اینکه در دولت تدبیر و امید یک‌میلیون و 200 هزار واحد مسکن مهر یعنی سالانه به‌طور متوسط 200 هزار واحد تکمیل و تحویل مردم داده‌شده است، ابراز داشت: در سنوات گذشته تلاش شد تا کار ساخت واحدهای بدون متقاضی نیز به اتمام برسد اما برای تحویل به مردم باید خدمات زیربنایی و زیرساخت‌ها تکمیل شود.

وی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد واحد مسکن مهر فاقد متقاضی در کشور وجود دارد، افزود: تعداد واحدهای مسکن مهر فاقد متقاضی از 117 هزار واحد به 60 هزار واحد رسید که برای تعیین تکلیف آن‌ها تا پایان سال جاری تلاش می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه برای واحدهای فاقد متقاضی جذب مشتری و ایجاد طرح جدید پیگیری می‌شود، ابراز داشت: در استان سمنان سه هزار و 500 واحد مسکن مهر عمدتاً فاقد متقاضی است که عمدتاً تیز مشکلات حقوقی دارند.

مهرآبادی در ادامه تصریح کرد: اخیراً نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی برای تعدادی از واحدهای مسکن مهر فاقد متقاضی درخواست دادند که با در اختیار گذاشتن لیست دارای مسکن مهر فاقد متقاضی این واحدها مورد بازدید قرارگرفته است یکی از آن‌ها مسکن مهر شاهرود است

وی افزود: با پایان یافتن طرح مسکن مهر طرح اقدام ملی دولت با ساخت 400 هزار واحد توسط وزارت راه و شهرسازی در حال انجام است که کار را شروع کرده و قول دادند تا پایان دولت به اتمام برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه به لحاظ افزایش قیمت‌ها، نیاز به کمک برای متقاضیان مسکن مهر احساس می‌شود، ابراز داشت: بر این اساس برای 200 هزار واحد سقف تسهیلات بانکی از 40 میلیون به 45 میلیون و در برخی شهرها تا 50 میلیون افزایش یافت تا این کمکی برای مردم قلمداد شود.

مهرآبادی در ادامه تصریح کرد: علاوه بر تسهیلات مذکور تا جایی که نیاز است از محل تنخواه مبلغی در اختیار پیمانکاران قرار می‌گیرد تا پروژه تکمیل شود منتها این پول برمی‌گردد و صرفاً برای سرعت دهی به تکمیل پروژه و اتمام کار پرداخت خواهد شد.

وی افزود: کار ساخت 165 هزار واحد مسکن مهر نیز در کل کشور به پایان رسید اما در انتظار وصل و نصب انشعابات آب و برق هستند که می‌بایست وزارت نیرو در این خصوص مساعدت و همکاری لازم را داشته باشد تا پروژه تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه از شهر قدیم و جدید ایوانکی بازدید به عمل آمد، ابراز داشت: در مورد شهر جدید ایوانکی تنها محوطه‌سازی و آسفالت آن باقی‌مانده که مقرر شد شهرداری کار آسفالت را با هزینه خود انجام دهد و سپس مبلغ مذکور از طریق یارانه یا زمین بازگردانده شود.

مهرآبادی افزود: در شهر جدید 40 واحدی در دست حساب بود که یک شرکت قدر کار را عهده‌دار و قول دادند که تا خرداد سال آینده کل واحدها را تحویل دهد علاوه بر آن‌یک مدرسه نیز تا مهرماه آماده افتتاح می‌شود که می‌تواند نیاز آموزشی منطقه را برطرف کند.



بازدید:۵۹۶
منبع: مهر
captcha