کد خبر: ۵۱۰۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ 27 May 2020

افزایش بی سابقه فروش خانه های نو در آمریکا

فروش خانه های نو تک خانواری در آمریکا ۰.۶ درصد در آوریل افزایش یافت و به ۶۲۳ هزار واحد رسید.
به گزارش سازه نیوز به نقل از تسنیم، فروش خانه های نو تک خانواری در آمریکا به طرز غیر منتظره ای در آوریل افزایش یافت ولی به نظر می رسد این افزایش موقتی باشد چون ویروس کرونا اقتصاد خانواده ها را نابود کرده و نرخ بیکاری را افزایش داده است.

 وزارت اقتصاد آمریکا اعلام کرد فروش خانه های نو در ماه گذشته 0.6 درصد افزایش یافت و به 623 هزار واحد رسید. ولی این افزایش هنوز هم سقوط 13.7 درصدی ماه مارس را جبران نکرده است. فروش در ماه مارس به 619 هزار واحد کاهش یافت در حالی که قبلاً 627 هزار واحد گزارش شده بود.

 اقتصاددانها پیش‌بینی کرده بودند فروش خانه های نو که 10 درصد فروش بازار مسکن در این کشور را تشکیل می‌دهد، در ماه آوریل 21.9 درصد کاهش یابد و به 480 هزار واحد برسد.


دفتر بودجه کنگره آمریکا در جدیدترین پیش‌بینی اقتصادی خود اعلام کرد اقتصاد این کشور در سه ماهه دوم سال جاری میلادی با نرخ سالانه 37.7 کوچک می شود.

 این دفتر اعلام کرده انتظار دارد نرخ بیکاری در سه ماهه سوم به اوج برسد و برابر با 15.8 درصد باشد.

بازدید:۳۷۵