کد خبر: ۵۳۹۵۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ 08 April 2021
تاکید استاندار بر لحاظ نمودن پشتوانه های اعباری در تفاهم نامه ها:

اگر شیوه نامه طرح ساماندهی سازه های آبی شوشتر مشخص شود،حمایت می کنم

سلیمانی افزود: در صورتی که شیوه اجرای تفاهم نامه طرح ساماندهی و علاج بخشی سازه های آبی شوشتر مشخص شود ۵۰ درصد از اعتبارت آن را تقبل می کنم.
استاندار خوزستان با انتقاد شدید از انعقاد تفاهم نامه های بدون پشتوانه در استان گفت: بسیاری از تفاهم نامه‌ها در استان بدون پیش بینی اعتبار و بودجه به امضا می رسند که در نتیجه آن اجرایی نمی شوند و این امر موجب نارضایتی و سلب اعتماد عمومی می شود.


 قاسم سلیمانی دشتکی در نشست ساماندهی و علاج بخشی سازه های آبی تاریخی شهرستان شوشتر در سرسرای استانداری بیان کرد: مدیران باید دقت کنند که به هیچ عنوان زیر بار امضای تفاهم نامه های بدون پشتوانه اعتباری و اجرایی نرفته و پیش از امضای تفاهم نامه ای نسبت به تامین اعتبار و شیوه اجرایی شدن آن کسب اطمینان نمایند. 


سلیمانی افزود: در صورتی که شیوه اجرای تفاهم نامه طرح ساماندهی و علاج بخشی سازه های آبی شوشتر مشخص شود ۵۰ درصد از اعتبارت آن را تقبل می کنم. 


در ادامه این‌نشست معاون عمرانی استانداری خوزستان  گفت: در خصوص مجموعه سازه های آبی شوشتر پیش از این برخی تصمیم ها گرفته شده و توافقنامه هایی امضا شده از جمله اقدامات در زمینه دیواره مشرف به سازه های آبی با توجه به حساسیت های موجود نیاز به یک سری کارهای مقدماتی و مطالعات دارند. 
فاضل عبیات ادامه داد: همچنین در ارتباط با لایروبی انهاری که در منطقه وجود دارند و سایر اقدامات وزارت نیرو در این زمینه با توجه به اهمیت و پیچیدگی های زیاد، کار به کمیته ای موکول شد تا تفاهمنامه های سابق که عملی نشدند را بررسی نموده و زمانبندی مشخص برای اجرای آنها تعیین شود. 
عبیات بیان کرد: در جلسه قبل در خصوص بررسی مشکلات شهرستان های شوشتر و گتوند که به ریاست استاندار و و با حضور نماینده شوشتر و گتوند برگزار شد مسئله مربوط به تثبیت دیواره مشرف به سازه ها مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر اساس زمان‌بندی ابلاغ شده مقرر شد سازمان آب و برق خوزستان نسبت به ارائه نتیجه مطالعه شیوه تثبیت این دیواره ظرف مدت مقرر اقدام نماید. 
معاون عمرانی استانداری بیان کرد: هم اکنون در حال پیگیری موضوع مربوط به دیواره و همچنین لایروبی و سایر اقدامات مربوط به سازه های آبی شهرستان شوشتر هستیم و امیدواریم این طرح ها و اقدامات با توجه به اهمیت فوق‌العاده زیاد آن در زمینه ارزش تاریخی و باستانی این منظومه عملیاتی شود. 
در ابتدای این نشست نیز سهراب گیلانی در ارتباط با مسایل و مشکلات سازه های آبی شوشتر به بیان توضیحاتی پرداخت و بر برنامه ریزی جهت رسیدگی به این مشکلات تاکید کرد.