کد خبر: ۵۵۴۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ 31 December 2022

پل راهنمایی اهواز ناایمن است؟

معاون فنی شهرداری اهواز با بیان این که سازه پل راهنمایی مشکلی ندارد، از برنامه ریزی برای بهسازی و تعریض این پل خبر داد.

به گزارش سازه نیوز و به نقل از ایسنا:پرویز حسینی در خصوص ریزش بخشی از پل راهنمایی اهواز، اظهار کرد: بخشی از خاک (زمین) جانبی این پل رانش کرده در نتیجه زیرپیاده رو خالی شده است و بخشی از نرده های پل ریزش کرده اند.

وی افزود: این اتفاق چیز جدیدی نیست و همیشه رانش زیر خاک بر اثر حرکت خودروها رخ  داده که اکنون تکرار شده است.

حسینی در خصوص وضعیت ایمنی پل نیز بیان کرد: شرایط پل به گونه ای نیست که فکر کنیم سازه دچار مشکل شده و سازه آن مقاوم است و مشکلی ندارد. ریزش نرده ها نیز برای تردد خودروها خطری ندارد و فقط به دلیل نبود نرده، تردد عابران پیاده خطرناک است.

معاون فنی شهردای اهواز گفت: برای بهسازی این پل مشاور انتخاب شده و در حال نهایی کردن طرح اصلاح و بازسازی هستیم که پس از این مرحله مناقصه برگزار و بهسازی این پل انجام می شود.

وی بیان کرد: همچنین قرارگاه خاتم الانبیاء در حال بررسی تعریض این پل است تا همزمان تعریض آن انجام و عرض پل دو برابر شود.

بازدید:۶۴۳
شروین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
0
0
انشاا...