کد خبر: ۵۶۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۳ 17 December 2024
مدیرکل راه‌آهن ناحیه زاگرس:

ایستگاه راه‌آهن اندیمشک توسعه می‌یابد

  مدیرکل راه‌آهن ناحیه زاگرس گفت: با توجه به حجم بالای مسافر در ایستگاه راه‌آهن اندیمشک به خصوص در ایام اربعین، طرح توسعه ایستگاه اندیمشک با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان اجرا خواهد شد.

به گزارش سازه نیوز و به نقل از ایسنا:فخرالدین پیروزفر امروز ۲۶ آذر در نشست خبری هفته ملی حمل و نقل اظهار کرد: اصحاب رسانه نقش اثرگذاری در اجتماع و آبادانی کشور دارند.

وی افزود: ما با تمام توان در تلاش هستیم تا خدمات‌دهی خوبی به مردم داشته باشیم و امیدواریم بتوانیم با همکاری رسانه‌ها خدمات و اقدامات این اداره‌کل را برای مردم اطلاع‌رسانی کنیم.

پیروزفر با بیان اینکه صنعت حمل و نقل کلید توسعه پایدار هر کشور است، عنوان کرد: در صنعت حمل و نقل ریلی،  سفرها ارزان و ایمن انجام می‌شوند.

وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای مسافر به خصوص در ایام اربعین حسینی، طرح توسعه ایستگاه راه‌آهن اندیمشک با ۲۵ میلیارد تومان اعتبار با رویکرد افزایش ظرفیت مسافر و بازسازی فیزیکال ظاهری ایستگاه اجرا خواهد شد.

مدیرکل راه‌آهن ناحیه زاگرس با اشاره به اینکه خدمات‌دهی اجتماعی مهمترین هدف این اداره‌کل است، ادامه داد: بهسازی خط بلاک مازو بالارود، بازسازی خط سه ایستگاه شوش، توسعه سکوی مسافری ایستگاه شوش و نصب سوزن بتنی در ایستگاه اندیمشک و بالارود، از جمله اقدامات در حال انجام اداره‌کل راه‌آهن ناحیه زاگرس هستند.


بازدید:۳۵۳