کد خبر: ۵۶۴۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ 02 August 2025
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد

در مرحله اخذ نظر کارشناسان رسمی دادگستری برای قیمت گذاری اراضی هستیم

در مرحله اخذ نظر کارشناسان رسمی دادگستری برای قیمت گذاری اراضی هستیم
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از ظرفیت سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی در سال جاری خبر داد و گفت: سال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی(پروژه مشارکتی) تایید و تصویب شد که این پروژه ها در حال عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد.

به گزارش سازه نیوز و به نقل از ایسنا، علی نبیان - معاون وزیر راه و شهرسازی - در خصوص پروژه‌های مشارکتی که در آن بخشی از ساخت و ساز با تامین اراضی به بخش خصوصی واگذار می‌شود، توضیح داد: در سال جاری، اراضی احداث حدود ۳۲ هزار واحد جدید مشارکتی با بخش خصوصی شناسایی شده است و همکاران سازمان در حال انجام مطالعات مفهومی و اخذ نظر کارشناسان رسمی دادگستری برای قیمت گذاری هستند.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه سازندگان بخش خصوصی متناسب با نیاز بازار طراحی و ساخت را برعهده دارند، گفت: مطالعات مفهومی اراضی شناسایی شده در حال انجام است و این اراضی به مرور تا پایان سال به فراخوان گذاشته می‌شوند و شرکای آنها انتخاب خواهند شد. بعد از انجام این فرایندها نیز ساخت و ساز شروع می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: علاوه بر نظارت مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان‌ها، ادارات کل راه و شهرسازی نیز با استفاده از ظرفیت ماده ۳۵ قانون نظام مهندسی ساختمان بر ساخت و سازها نظارت عالیه دارند.

نبیان با بیان اینکه سال گذشته ۱۳ همت پروژه در همکاری با بخش خصوصی (پروژه مشارکتی) در مرحله عقد قرارداد با سازندگان قرار دارد، توضیح داد: در سال جاری برنامه داریم تا ۱۱۱ پروژه مشارکتی با بخش خصوصی را به ظرفیت ۳۲ هزار واحد به عقد قرارداد برسانیم و عملیاتی و اجرایی کنیم.

 


بازدید:۸۵۱
captcha