شریعتی: ساختمان ایمن حق هم استانی های خوزستانی است
دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، در بازدید از این آزمون اظهار کرد: قطعا برگزاری آزمون هایی از این دست که سوالات توسط اساتید مجرب طراحی شده است دارای پاسخ هایی کیفی می باشد که می تواند موجب افزایش کیفیت در روش تعیین صلاحیت گردد و در نهایت بهترین ها انتخاب خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان، آزمون ورود به حرفه مهندسان در روزهای ۲۰ و ۲۱مهرماه برگزار شد که مورد بازدید استاندار خوزستان، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان و سرپرست راه و شهرسازی خوزستان قرار گرفت.
دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، در بازدید از این آزمون اظهار کرد: قطعا برگزاری آزمون هایی از این دست که سوالات توسط اساتید مجرب طراحی شده است دارای پاسخ هایی کیفی می باشد که می تواند موجب افزایش کیفیت در روش تعیین صلاحیت گردد و در نهایت بهترین ها انتخاب خواهند شد.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان به صورت واقعی و بسیار با کیفیت است ادامه داد: هرچه این آزمون کیفی تر باشد افرادی با فکرهای نو، تراوشات ذهنی بالاتر و ایده پردازی های برجسته تر انتخاب می شوند که به توسعه عمران کشور و استان، صنعت ساختمان ایمن تر ، معماری، طراحی و خدمات کیفی تر، عمیق تر و به روزتر کمک می کند که حق شهروندان خوزستانی است.
استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: صنعت ساختمان یکی از صنایع زیرساختی است زیرا هرچه طراحی و مهندسی دقیق تر باشد اتلاف انرژی که از مسائل اصلی امروز است، به حداقل می رسد، از فضاها استفاده بهینه بعمل می آید و زیبایی های شهرها دو چندان می گردد و در نتیجه طراحی و مدیریت شهری را متحول خواهیم کرد.
وی به تعداد بالای شرکت کنندگان اشاره کرد و گفت: این حجم شرکت کننده نشان دهنده این موضوع است فرهنگ تحصیل و توسعه آموزشی در استان گسترش یافته است.
برگزاری آزمون با هدف ارتقا کیفیت ساخت و ساز
در ادامه دکتر بهنام برومندزاده، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان اظهار کرد: در راستای اجرای آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، آزمون ورود به حرفه مهندسان در روزهای ۲۰ و ۲۱ مهرماه در حال برگزاری است.
وی افزود: در این آزمون بیش از شش هزار و ۲۰۰ نفر در ۷ رشته کارگاهی و مهندسی شامل معماری (نظارت )، عمران(نظارت)، نقشه برداری، شهرسازی، ترافیک، معماری (اجرا) و عمران (اجرا ) شرکت کردند.
برومندزاده عنوان کرد: داوطلبان پس از گذشت سه سال از اخذ مدرک کارشناسی و پس از طی دوره های کارآموزی می توانند در آزمون شرکت کنند و براساس نتیجه ای که از این آزمون استخراج می شود صلاحیت فعالیت حرفه ای مهندسی صادر می شود که پس از کسب این صلاحیت به ارائه خدمات مهندسی برای شهروندان بپردازند.
وی با اشاره به اینکه تعداد داوطلبان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است تصریح کرد: این افزایش تعداد داوطلبان نشان دهنده افزایش خروج فارغ التحصیلان از دانشگاه های است که متناسب با نیاز جامعه نیست.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان اذعان کرد: قطعاً تمرکز بر این است که در جهت ارتقا کیفیت ساخت و ساز در کل کشور و استان خوزستان، مهندسان را آموزش دهیم تا فضایی امن و ایمن را برای هم استانی ها فراهم کنیم.
افزایش ۱۵ درصدی شرکت کنندگان در آزمون ورود به حرفه مهندسان
سپس مهندس عباس پورسلان، سرپرست اداره کل راه وشهرسازی خوزستان گفت: آزمون ورود به حرفه مهندسان در روزهای ۲۰ و ۲۱ مهرماه در سه شهر اهواز، آبادان و دزفول در حال برگزار است.
وی با بیان اینکه بیش از شش هزار و ۲۰۰ نفر در این آزمون شرکت کرده اند عنوان کرد: این آزمون که افزایش ۱۵ درصدی نسبت به سال گذشته داشته با هدف آشنایی مهندسان و رعایت مقررات ملی ساختمان هر ساله در دو نوبت برگزار می شود .
پورسلان تصریح کرد: جامعه مهندسی باید در جهت رعایت اصول حرفه ای توجه ویژه ای به مقررات ملی ساختمان داشته باشند تا شهروندان از شرایط ایمنی برخوردار شوند.
بازدید:۵۱۸